Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här frälser Kai Havertz Arsenal med sitt vinstmål.

Havertz: "En massiv seger för oss"

lör 9 mar 2024 kl 22:53

Han sänkte Brentford i november. Idag var det dags igen. Kai Havertz nick gav Arsenal tre mycket viktiga poäng i titelstriden.

Frustrationen började smyga sig på och det återstod fyra minuter av ordinarie tid på Emirates Stadium. Det stod 1-1 på resultattavlan och många befarande nog att viktiga poäng i titelstriden skulle gå förlorade.
Då klev Kai Havertz fram.
Och frälste Arsenal.
- En massiv seger för oss, säger tysken i Sky:s sändning.
- Vi var så desperata att få in dom där tre poängen och dom är så viktiga för oss. Jag tror att ni kunde se det, speciellt i den andra halvleken. När vi kom in i paus så ville vi verkligen vända på det i andra. Vi gjorde inte vår bästa halvlek i första. Men att vinna det så här är i bland till och med bättre.

Havertz fick ett fint inlägg i boxen från Ben White och satte pannan till. Brentfordkeepern Mark Flekken kunde inte mer än att styra upp bollen i nättaket - och dramat i norra London var avgjort.
Ett fint resultat - speciellt som att Liverpool och Manchester City möts imorgon.
- Det känns så klart bättre att ha tre poäng med sig då, säger Havertz.
- Vi försöker bara fokusera på oss själva och vinna matcherna som vi spelar. Vad de andra lagen gör kan vi inte göra något åt.

Målet som Havertz gjorde var hans nionde den här säsongen och åttonde i ligan och det tar Arsenal upp på förstaplats inför morgondagens möte mellan Liverpool och Manchester City.