Medlemmar: 8889 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Enligt David Ornstein har Ben White förlängt sitt kontrakt.

Ornstein: "Ben White har skrivit nytt kontrakt"

tor 14 mar 2024 kl 10:58

Enligt den oftast välunderrättade David Ornstein på The Athletic har Ben White skrivit på ett nytt kontrakt med Arsenal.

Förhandlingarna ska ha pågått i några månader men ska nu vara avklarade och signaturerna nedkritade på papper och Ben Whites nya kontakt är en done deal. Enligt David Ornstein ska ett officiellt tillkännagörande komma i slutet av den här veckan.

White värvades för omkring 50 miljoner pund sommaren 2021, en summa som av många då ifrågasattes men idag har alla tvivlare tystnat. Exakt hur långt det nya kontraktet är säger Ornstein ingenting om men rimligen bör det handla om ett avtal som sträcker sig minst till sommaren 2028.