Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det finns frågetecken kring om Saka, Martinelli och Gabriel kan spela mot Man City på söndag.

"Det finns en chans att de kan spela"

fre 29 mar 2024 kl 16:40

Bukayo Saka, Gabriel Martinelli och Gabriel Magalhães är frågetecken inför toppmötet med Manchester City. Kommer någon av dem kunna spela? - Det finns en chans, säger Mikel Arteta.

På söndag väntar en riktig påskkaramell. Serieledande Arsenal möter Manchester City på Etihad Stadium. När Mikel Arteta idag höll presskonferens inför toppmötet ville många veta hur det står till med klubbens skadade spelare.
Är Bukayo Saka, Gabriel Martinelli och Gabriel Magalhães redo för spel?
- Det finns en chans att de kan spela, säger Arsenaltränaren.
- Dom har inte tränat, men vi har ett pass imorgon så det finns en chans att de kan vara tillgängliga.

Gabriel Martinelli har inte spelat sedan Sheffield United borta den 4 mars när han fick en smäll på foten. Gabriel Magalhães fick kasta in handduken för landslagsspel och Bukayo Saka lämnade den engelska samlingen med känning.

Även Pep Guardiola höll presskonferens idag och det finns skadebekymmer även i City. John Stones och Kyle Walker kommer missa matchen på söndag. Tveksamheter finns kring Ederson, Jack Grealish och Kevin De Bruyne - men där låter det som att de ska kunna vara med.