Medlemmar: 8888 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Oklart om Bukayo Saka kan vara med mot Brighton & Hove Albion på lördag kväll.

Bukayo Sakas kamp mot klockan

fre 5 apr 2024 kl 14:10

Han fick kasta in handduken mot Luton Town i veckan. Nu är det osäkert om Bukayo Saka kan vara med mot Brighton & Hove Albion. - Vi vet mer när vi tränar om ett par timmar, säger Mikel Arteta.

Bukayo Saka har dragits med småskador den senaste tiden. 22-åringen lämnade den engelska landslagssamlingen och åkte tillbaka till Arsenal för att ta hand om sin skada.
När The Gunners startade om Premier League mot Manchester City fanns yttern med - men han klev av med tolv minuter kvar att spela.
- Han har varit borta ett par veckor med en liten skada och kände sig trött, sa Arteta efter matchen.

När Arsenal mötte Luton Town i veckan var Saka inte med och inför lördagens möte med Brighton & Hove Albion fanns det fortfarande frågetecken om han skulle kunna vara med.
- Vi vet mer när vi tränar om ett par timmar. Då vet vi om han kan spela eller inte.

Finns det en oro att Saka kan bli utbränd i slutet av säsongen när han spelat så många matcher?
- Jag är superpositiv att han kommer flyga och bli så avgörande för han är så stark. Han vill så mycket när man pratar med honom och han ser så mycket fram emot det som komma skall. Han vill vara med. Han blir bättre och bättre och det är normalt att få lite småsmällar. Man får smällar och han har tagit sig igenom det de senaste två-tre åren och titta hur han presterat.