Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här skickar Kai Havertz in 2-0 till Arsenal borta mot Brighton & Hove Albion.

Havertz: "Vi är redo för utmaningen"

sön 7 apr 2024 kl 00:29

Kai Havertz gjorde både mål och assist och blev utsedd till matchens lirare mot Brighton & Hove Albion. Nu laddar tysken för en intensiv titelstrid. - Vi är redo, säger han.

Kai Havertz fick mycket skit under hösten när poängproduktionen var klen. Tysken kom för stora pengar från Chelsea - men fick det inte att flyga i sin nya klubb.
Annat har det varit senaste tiden.
Idag mot Brighton & Hove Albion gjorde anfallaren sitt tionde mål för säsongen - och sin femte assist.
När han av Sky får frågan hur mycket han njuter av att motbevisa alla som hatade på honom säger han:
- Mycket. Det är en del av spelet. Det finns alltid folk som inte gillar dig eller pratar illa om dig. Jag accepterar det. Man kan inte göra alla lyckliga. Jag försöker göra mig själv lycklig, och personerna som är viktiga för mig.

Havertz gjorde Arsenals 2-0-mål på American Express Stadium. Sedan passade han fram till Leandro Trossards 3-0.
- Vi måste vinna våra matcher och sedan får vi se var det tar oss. Vi är redo för utmaningen, säger tysken som menar att Arsenal inte brydde sig nämnvärt över Manchester Citys seger över Crystal Palace i den tidiga matchen.
- Vi snackade inte allt för mycket om det. Vi försökte fokusera på oss själva och vinna matchen. Det är mer viktigt än att kolla på andra matcher just nu.

- Vi spelar på gränsen varje vecka. Kanske kan vi spela bättre. Attityden och arbetsmoralen hos grabbarna är fantastisk och alla ger allt i matcherna. Det är därför vi är framgångsrika just nu. Grabbarna i backlinjen, det dom gör är outstanding och det är alla involverade i. Vi försöker få tag i bollen högt upp på planen, men som dom försvarar boxen är otroligt.