Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Declan Rice fattade inte heller vad som hände i andra halvlek mot Aston Villa.

Rice: "Nu är det dags för en reaktion"

mån 15 apr 2024 kl 15:00

Efter en bra första halvlek rasade Arsenal ihop och föll hemma mot Aston Villa. Nu hoppas Declan Rice på omedelbar bättring. - Vi är besvikna att vi förlorade en stor match, men nu är det dags för en reaktion, säger engelsmannen.

Arsenal hade ett kanonläge att dra ifrån Liverpool i toppen av Premier League igår kväll. En seger hade gett The Gunners ett trepoängsförsprång. Men så blev det inte.
För efter en bra första halvlek hemma mot Aston Villa fungerade ingenting efter paus och det blev 0-2 efter två sena mål av Birminghamlaget.
- Vi är besvikna att vi förlorade en stor match, men nu är det dags för en reaktion. Vi har haft en sådan fantastiskt svit sedan nyår där vi vunnit så många matcher och tagit oss till en fantastisk position efter att ha varit borträknade vid jul, säger Declan Rice.

Förlusten innebär att Arsenal plötsligt är två poäng efter serieledande Manchester City med sex omgångar kvar att spela.
- Det är inte över ännu, det är sex matcher kvar att spela. Vi är i en fantastisk position, två poäng bakom. Vi är redo och fullt fokuserade. Det kommer att bli många ändringar i Premier League. Det kan ni se på dagens resultat. Allt kan hända och jag är positiv, säger Rice.

Närmast väntar returen mot Bayern München i Champions League.
Rice vill se en uppryckning direkt.
- Vi ska starta med Bayern i Champions League, så vi behöver vara redo för det. Vi får lägga det här åt sidan nu. Det är borta. Det är en fotbollsmatch och vi förlorade. Vi måste vi studsa tillbaka, säger han.