Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jorginho blir kvar i Arsenal ytterligare en säsong.

Nytt kontrakt för Jorginho

fre 10 maj 2024 kl 01:35

Han stannar i Arsenal i ytterligare ett år. Klubben har meddelat att Jorginho skrivit på ett nytt kontrakt.

Jorginho kom till Arsenal från Chelsea i januari 2023. Under den här säsongen har den rutinerade italienaren visat sig vara en väldigt bra och nyttig värvning för klubben.
The Gunners hade en klausul att förlänga 32-åringens kontrakt.
Men den utnyttjade man inte.

Istället erbjöd Arsenal Jorginho ett helt nytt kontrakt och det har den Brasilienfödde mittfältaren nu skrivit på. Enligt Fabrizio Romano ska det röra sig om ett avtal som sträcker sig till sommaren 2025.
- Det känns riktigt bra att stanna här, säger Jorginho till Arsenal.com.
- Det är ett privilegium att få vara en del av den här familjen. Det var inte så mycket att diskutera, om jag ska vara helt ärlig. Det känns så bra här. Bara att få veta att de uppskattar mig och vill att jag stannar. Det är viktigt för mig. Jag känner att vi har mer att uträtta, det är anledningen att jag stannar.