Medlemmar: 4771 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mika Beireth och hans Sturm Graz vann den österrikiska ligan.

Lånekollen: Biereth mästare i Österrike

tis 21 maj 2024 kl 23:54

Mika Biereth blev ligavinnare i Österrike och Kieran Tierney har fått bra med speltid i Spanien. Här är veckans lånekoll.

Mika Biereth, Sturm Graz: 87 minuters speltid i den sista matchen för säsongen för Biereth och Graz. Det blev en 2-0-vinst mot Klagenfurt och det innebar stort segerfirande efter matchen. Undertecknad hade missat att de spelar mästerskapsomgång och påbörjar en ny tabell likt upplägget i Danmark och Skottland. Så eftersom att Sturm Graz vann i helgen tog de hem ligatiteln före RB Salzburg med två poäng, inte tvärtom som det stod i förra lånekollen.

Albert Sambi Lokonga, Luton Town: Det var ett målglatt möte mellan Luton och Fulham under söndagseftermiddagen. 2-4 slutade matchen och Lokonga lirade 90 minuter.

Nuno Tavares, Nottingham Forest: Tavares var inte med i matchtruppen borta mot Burnley (1-2).

Kieran Tierney, Real Sociedad: Dubbla matcher för Tierney förra veckan där han spelade 83 minuter mot Valencia (1-0), och sedan 67 minuter borta mot Real Betis där Sociedad tog en andra seger med 0-2.

Marquinhos, Fluminense: Spelade hela matchen igen på högerbacken men åkte på stryk borta mot São Paulo med 2-1. Var inte med sen mot Cerro Porteno i Copa Libertadores (2-1).

Catalin Cirjan, Rapid Bucharest: Cirjan satt återigen på bänken när Rapid vann derbyt mot Dinamo med 2-0.