Medlemmar: 6029 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal kommer möta Bournemouth i Los Angeles i slutet av juli.

Sista träningsmatchen i USA spikad

mån 1 jul 2024 kl 17:36

Arsenal kommer inleda USA-turnén med att möta Bournemouth i Los Angeles. Det spikades idag.

Den tredje och sista träningsmatchen på sommarens träningsläger i USA är klar. The Gunners kommer att starta med att möta Bournemouth på Dignity Health Sports Park i Los Angeles innan man tar sig an Manchester United och Liverpool.
Matchen mot Bournemouth kommer att spelas torsdagen den 25 juli med kick off 04.30 (svensk tid).

Det är tredje gången som Arsenal spelar på Dignity Health Sports Park. 2016 besegrades Chivas de Guadalajara med 3-1 efter mål av Rob Holding, Alex Oxlade-Chamberlain och Chuba Akpom. Tre år senare, 2019, blev det 2-1 mot Bayern München.
Sommarens matcher i USA blir match 16, 17 och 18 i landet.