Medlemmar: 6029 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Jakub Kiwior vara påväg bort?

Calafiori in - Kiwior ut

tis 9 jul 2024 kl 10:07

Arsenal närmar sig med Italiensk försvarare. Då kan Jakub Kiwior vara påväg bort - om rätt bud kommer.

Det har snackats en del om Riccardo Calafiori på sistone. Den italienske försvararen ska nära sig spel i Arsenal. Klubbarna sägs vara nära en överenskommelse och Arsenal ska enligt rapport pusha för att få klart en övergång i veckan. 

En som då kan vara påväg bort är Jakub Kiwior. Både Fabrizio Romano och Simon Jones på Daily Mail rapporterar om att intresse från Italienska klubbar finns och att Arsenal lyssnar på bud. Både en direkt övergång och ett lån med köpkrav ska vara aktuellt. 

Jakub Kiwior kom till Arsenal i Januari 2023 och har spelat 38 matcher sedan dess. 

Vänsterbackens kontrakt med Arsenal löper fram till 2028.