Medlemmar: 5989 st.
Visa menyn

Alexis Sanchez

Deal done: Alexis - Mkhitaryan

Jocke Lander – mån 22 jan 2018 kl 19:18

Klubbar har bekräftat övergången. Henrikh Mkhitaryan till Arsenal. Alexis Sanchez till Manchester United.

10

"Det blir ett direkt byte"

Axel Asplund – sön 21 jan 2018 kl 13:52

Henrikh Mkhitaryan och Alexis Sanchez byter plats med varandra - och inga pengar betalas mellan Manchester United och Arsenal. Det uppger BBC.

2

Alexis på läkarundersökning

Axel Asplund – lör 20 jan 2018 kl 11:01

Sent på fredagskvällen kom ett genombrott i förhandlingarna mellan Arsenal och Manchester United. Nu talar allting för att Alexis övergång till klubben är nära - samtidigt som Henrikh Mkhitaryan går åt andra hållet.

9
Bild för Silly-season

Bytesaffär klar?

Är ni redo för kapitel 3123144311132 i Alexis Sanchez-sagan? Oavsett redo eller inte så kommer det här.

Enligt en journalist som undertecknad aldrig i hela sitt liv har hört talas om så ska det nu vara klart att Alexis går till ManU och Henrik Mchitarjan (jo, det är så det ska skrivas på svenska) går till Arsenal. Trovärdighet? Ja, säg det. Det är i alla fall ett verifierat konto så vi får väl anta att snubben i alla fall är journalist. Men skulle det vara sant så lär det komma fler uppgifter om det tämligen snart.

Bild för Silly-season

Ny vändning i Alexissåpan

Alexis Sanchez har varit ryktenas man under månader och det mesta har talat för att han till sist skulle landa i någon av Manchester-klubbarna. Nu rapporterar Manchester Evening News att Manchester City inte längre kommer göra några ansträngningar för att värva Arsenalstjärnan, och att detta beslut fattades under måndagen. Orsaken till Citys tveksamhet ska vara övergångssumman samt Alexis lönekrav. 

Ingen Alexis i Arsenals trupp

Jocke Lander – sön 14 jan 2018 kl 11:53

Alexis Sanchez är inte med i Arsenals trupp mot Bournemouth. Det rapporterar flera nu vid lunchtid och en flytt från klubben kommer allt närmare.

8

Kommer rätt bud lämnar Alexis

Jocke Lander – lör 13 jan 2018 kl 14:01

Får Arsenal ett tillräckligt bra erbjudande kommer Alexis Sanchez att lämna klubben nu i januari. Arsene Wenger säger att det inte är troligt att chilenaren förlänger sitt avtal med Gunners.

5

Man United lägger bud på Alexis

Jocke Lander – tor 11 jan 2018 kl 13:43

Allt pekar på att Alexis Sanchez går till Manchester City. Men nu vill Manchester United också vara med och har lagt ett bud på £25 miljoner för anfallaren.

6

Sidor