Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Alexis Sanchez

Deal done: Alexis - Mkhitaryan

Jocke Lander – mån 22 jan 2018 kl 19:18

Klubbar har bekräftat övergången. Henrikh Mkhitaryan till Arsenal. Alexis Sanchez till Manchester United.

10

"Det blir ett direkt byte"

Axel Asplund – sön 21 jan 2018 kl 13:52

Henrikh Mkhitaryan och Alexis Sanchez byter plats med varandra - och inga pengar betalas mellan Manchester United och Arsenal. Det uppger BBC.

2

Alexis på läkarundersökning

Axel Asplund – lör 20 jan 2018 kl 11:01

Sent på fredagskvällen kom ett genombrott i förhandlingarna mellan Arsenal och Manchester United. Nu talar allting för att Alexis övergång till klubben är nära - samtidigt som Henrikh Mkhitaryan går åt andra hållet.

9
Bild för Silly-season

Ornstein: "Det är Mino Raiola som är hindret"

Enligt många källor under gårdagen skulle bytet Alexis mot Mchitarjan bli klart under fredagen. Spelarna var överens med klubbarna, och klubbarna var överens med varandra. Då kan man ju tycka att affären är klar och bara ska administreras via diverse förbund och grejor.

Bild för Silly-season

Bytesaffär klar?

Är ni redo för kapitel 3123144311132 i Alexis Sanchez-sagan? Oavsett redo eller inte så kommer det här.

Enligt en journalist som undertecknad aldrig i hela sitt liv har hört talas om så ska det nu vara klart att Alexis går till ManU och Henrik Mchitarjan (jo, det är så det ska skrivas på svenska) går till Arsenal. Trovärdighet? Ja, säg det. Det är i alla fall ett verifierat konto så vi får väl anta att snubben i alla fall är journalist. Men skulle det vara sant så lär det komma fler uppgifter om det tämligen snart.

Sidor