Medlemmar: 8779 st.
Visa menyn

Alvaro Morata

Bild för Silly-season

Wenger ger inte upp Morata

Arsenal har sagt vara på jakt efter Alvaro Morata tidigare under sommaren, men ryktet svalnade lite när den spanske anfallaren under VM "köptes" tillbaka till Real Madrid - som hade en återköpsklausul inskrivet när man sålde honom till Juventus.
Frågan är bara om Champions League-mästarna kommer att använda Morata den här säsongen eller om man köpte tillbaka honom för att kunna tjäna pengar på att sälja honom?

Bild för Silly-season

Morata vill till Real - men lockas av PL

Arsenal har länkats ihop med Alvaro Morata och det har snackats om att Gunners lagt bud på den spanske anfallaren som lirar i Juventus.
Nu pratar han själv om vad som kan komma att hända i sommar.
Hans förra klubb Real Madrid har första tjing att köpa tillbaka honom - och det är också den 23-anfallarens mål att få spela i den spanska huvudstaden.
- Det är klart att spela för Madrid är det jag vill mest. Jag vill vinna titlar med Madrid, säger han till AS.

Bild för Silly-season

Arsenal lägger bud på Morata

Arsene Wenger ska vara på gång att lägga ett bud på Juventus spanske anfallare Alvaro Morata. The Sun skriver idag att The Gunners är redo att erbjuda 23-åringen ett femårskontrakt värt £155 000 i veckan.
Även Chelsea och Manchester United ska vara intresserade av anfallaren.

Bild för Silly-season

Morata "ersätter" Welbeck?

Med Danny Welbeck borta större delen av nästa säsong ska Arsenal ännu tydligare leta anfallare. Det skriver Mirror idag.
Siktet ska vara inställt på Juventus Alvaro Morata.
Hans förra klubb Real Madrid har en köpa-tillbaka-klausul, men om han skulle bli tillgänglig ska The Gunners vara intresserat.

Källa: Mirror

/Jocke Lander

Bild för Silly-season

Morata och Manolas på Wengers radar

Arsenal sägs vara på jakt efter både Romas Kostas Manolas och Juventus Alvaro Morata.
Det skriver Mirror idag.
Real Madrid har en utköpsklausul på Morata på £23 miljoner och man ska vara medveten om Arsenals intresse för Juventusanfallaren.

Bild för Silly-season

30 miljoner euro för Morata

Real Madrid vill ha 30 miljoner euro för anfallaren Alvaro Morata. Den spanske 21-åringen ser ut att vara på väg att lämna Champions League-mästaren och Arsenal har kopplats ihop med honom många gånger.
Även Juvetus, Inter och Wolfsburg ska vara intresserade.

Real kan tänka sig att släppa Morata för 18 miljoner euro om den köpande klubben är villig att skriva in en köpa-tillbaka-klausul i kontraktet.

/Jocke Lander

Källa: AS

Bild för Silly-season

Arsenal öppnar samtal med Real om Morata

Arsenal gjorde en förfrågan till Real Madrid i januari om Alvaro Morata - nu ska The Gunners ha inlett samtal med Champions League-mästaren om en övergång för den 21-årige anfallaren.
Morata, som hoppade in i CL-finalen när Real slog Atletico med 4-1, kan lämna Madrid i sommar och Arsenal är intresserade.
Det är även Juventus och Tottenham.

Juventus vill låna Morata, medan Arsenal och Spurs ska vara sugna på att köpa loss honom. Real ska vara villiga att förhandla, men ska vilja ha en köpa-tillbaka-klausul i ett eventuellt kontrakt med en annan klubb.

Affärerna som inte blev av

Jocke Lander – lör 1 feb 2014 kl 01:56

Mycket fokus på Kim Källström under dagen - men det var ett par spelare som Arsenal "missade". Julian Draxler och Miroslav Klose är två av dem.

0