Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Antoine Griezmann

Atletico ute efter Lacazette

Axel Asplund – lör 18 maj 2019 kl 17:30

Atletico Madrids fixstjärna Antoine Griezman kommer att lämna klubben. Nu sägs spanjorerna vilja ersätta honom med Arsenals Alexandre Lacazette.

18
Bild för Silly-season

Hård kamp om Griezmann

Arsene Wenger ska under en tid varit sugen på att köpa loss Antoine Griezmann från spanska Real Sociedad. Fler engelska klubbar, bland annat Manchester United och Liverpool är också intresserade.
Men det ska inte stoppa där.
Nu ska även PSG vilja köpa fransmannen.

23-åringen är med i Frankrikes VM-trupp och Soceidad ska vara beredda på att göra affär före VM. Griezmann gjorde 20 mål förra säsongen och är en eftertraktad spelare, han värderas till runt £25 miljoner.

/Jocke Lander

Bild för Silly-season

Arsenal jagar Griezmann

Arsenal ska vara intresserade av att plocka den franske landslagsmannen Antoine Griezmann från Real Sociedad. Yttermittfältaren fick en plats i Didier Deschamps franska VM-trupp och värderas till £18 miljoner.
Det har dock snackats om att Arsenal ska kunna deala med klausuler i Carlos Velas kontrakt. Vela som gjort succé i Sociedad och som varit föremål för spekulation om en flytt tillbaka till Arsenal.

I mars berättade Arsene Wenger att klubben följer Griezmann.

/Jocke Lander

Arsenal budar på Griezmann

Mattias Håman – fre 10 jan 2014 kl 17:36

Under eftermiddagen har rapporter kommit om att Arsenal lagt ett bud på Real Sociedad-spelaren Antoine Griezmann – ett bud som La Liga klubben nobbat.

2