Medlemmar: 4605 st.
Visa menyn

Carlos Vela

Bild för Silly-season

Arsenal "säljer" Vela

Enligt rapporter från England idag så kommer Arsenal att sälja sin andel i Carlos Vela vilket betyder att man inte längre har rätten att köpa tillbaka mexicanen för ett fast pris, som sagts ha varit på £3,5 miljoner.
För detta ska The Gunners få £8,8 miljoner och i samma veva ska Vela ha skrivit på ett nytt kontrakt med sin nuvarande klubb Real Soceidad.

Bild för Silly-season

"Vela vill stanna i Real Soceidad"

Real Soceidads president, Jokin Apperibay, som nyligen varit i London och haft möte med Arsenal säger nu att den förre Arsenalspelaren Carlos Vela hellre stannar i San Sebastian än flyttar till London och Arsenal.
Arsenal äger enligt SKY 50% av Vela och kan om man vill aktivera en köpa-tillbaka-klausul som man skrev in i anfallarens kontrakt när han lämnade klubben.
Det ska Wenger nu vilja göra.
- Vi har turligt nog en spelare som görna stannar hos oss och det är en viktig faktor för oss, säger Apperibay.

Bild för Silly-season

Arsenal aktiverar köpa-tillbaka-klausul på Vela

Under dagen kom rapporter från spanska Marca där Carlos Vela själv bekräftade att han hade fått ett bud från de spanska ligamästarna Atletico Madrid som var "svårt att motstå".
Tränaren Diego Simeone vill att den förre Arsenalspelare ska ersätta Digeo Costa som är på väg till Chelsea.
Men snacket om Vela stannar inte där för dagen.

Bild för Silly-season

Återvänder Vela till Arsenal?

Rapporter nu på eftermiddagen säger att den mexikanske anfallaren Carlos Vela kan vara på väg tillbaka till Arsenal. 25-åringen lämnade London för två år sedan för spel i spanska Real Sociedad men nu överväger Arsenal att utnyttja en återköpsklausul som finns och ta honom tillbaka för 4 miljoner Euro.

Vela har haft ett par fina säsonger i Spanien och den senaste säsongen har han gjort 18 mål på 44 matcher för Sociedad.

/Jocke Lander

Dagens transfersnack

Kristonel Elwe – lör 11 aug 2012 kl 00:10

Spelare är på väg in och spelare är på väg ut. Det är med andra ord precis som vanligt i transfercirkusen som nu tar en tur kring spelare som Song, Squillaci och Vela. Häng med!

0

Dagens transfersnack

Jocke Lander – tor 19 jul 2012 kl 11:32

City, United, Juventus, Milan - eller kanske ett nytt kontrakt med Arsenal. Allt handlar om Robin van Persie just nu. Här är dagens transfersnack. Häng med!

0

Dagens transfersnack

Jocke Lander – tis 17 jul 2012 kl 08:34

En händelserik helg - med massor av fotbollssnack och träningsturnering i Southampton. Här får de ryktena som kommit sedan i fredags. Häng med!

0

Dagens transfersnack

Jocke Lander – mån 2 jul 2012 kl 23:19

En sak är säker. Silly Season har blivit oerhört populär och det går inte en dag utan mängder av rykten. Vi har som vanligt sammanfattat de bästa. Häng med!

0

Dagens transfersnack

Jocke Lander – tis 26 jun 2012 kl 10:33

Olivier Giroud är klar för Arsenal. Säsongens andra värvning. Därför handlar dagens transfersnack mycket om spelare som är på väg bort från The Gunners. Häng med!

0

Sidor