Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Cesc Fabregas

Rosicky tackas av i avskedsmatch

Jocke Lander – tis 24 apr 2018 kl 16:02

Karriären är över. Nu kommer flera Arsenalbekantingar resa till Prag för att medverka i Tomas Rosickys avskedsmatch.

1
Bild för Silly-season

Är Arsenal intresserade av Fabregas?

Cesc Fabregas spenderas åtta år i Arsenal innan han tvingade klubben att släppa honom till Barcelona 2011. Han blev snabbt illa omtyckt och inte blev det bättre när 29-åringen föra drygt två år sedan skrev på för Chelsea.
Arsene Wenger hade nyligen på en presskonferens att Arsenal inte siktade på att värva i januari när det blev känt att Santi Cazorla ska opereras och blir borta några månader.
Ändå rapporterar flera engelska medier att Fabregas nu ska vara aktuell för Arsenal.

Song: "Fabregas ville tillbaka till Arsenal"

Jocke Lander – sön 28 dec 2014 kl 14:40

Alex Song har gett en stor intervju med L'Equipe inför dagens möte med Arsenal. Där säger han att han ville tillbaka till The Gunners i sommar - något som Fabregas också var sugen på.

3
Bild för Silly-season

Landskrona ville låna Fabregas

Norsk media skriver att svenske Jan Jönsson, som tränat Ålesund, ville låna in Cesc Fabregas till Landskrona Bois när han var 16 år och spelade för Arsenal.
Jönsson känner sedan sin tid i Japan Arsene Wenger.
Svaret blev dock "glöm det".
– Jag såg att han hade något helt unikt och ett fantastiskt fotbollshuvud. Jag tänkte att det där är en blivande storspelare. Jag sa till Arsene att ”honom vill jag ha till Landskrona”, säger Jönsson till Dagbladet.

Fabregas klar för Chelsea

Jocke Lander – tor 12 jun 2014 kl 18:58

Spelaren som en gång sade att "If I ever wear a Chelsea shirt you have the permission to kill me" - meddelade idag att han har skrivit på ett kontrakt med ... Chelsea.

4
Bild för Silly-season

Fabregas nära Chelseaflytt

Det verkar inte bli nån återförning för Cesc Fabregas i Arsenal. The Gunners ska ha första tjing på den spanske mittfältaren som lämnade klubben 2011 för spel i Barcelona, men ska inte vilja utnyttja den.
Flera engelska journalister skriver att Wenger sagt nej till det då han redan anser sig ha tillräckligt med spelare på Fabregas position.

Istället lutar det mesta åt att 27-åringen hamnar i Chelsea. De ska vara övertygade om att deras bud på £30 miljoner plus att det kommer att förbättra Fabregas lön kommer att räcka för att locka honom dit.

/Jocke Lander

Jag lider med Cesc Fabregas

Fredrik Finnebråth – fre 6 jun 2014 kl 21:27

Cesc Fabregas verkar mer eller mindre vara klar för Chelsea FC. En trolig övergång som irriterat och chockat många gooners. Fredrik Finnebråth delar med sig av sina tankar om den troliga flytten och varför det är synd om Cesc Fabregas.

10

Sidor