Medlemmar: 4760 st.
Visa menyn

Chelsea

Krönika: En förlust är en förlust men

Indra Kullenberg – sön 29 dec 2019 kl 20:07

Fotboll är så brutalt ibland och just nu känns det som att den är extra brutal mot Arsenal. Jag är förkrossad och tycker allt är orättvist men tycker mig samtidigt kunna se något litet ljus i mörkret. Långt där framme någonstans.

8

David Luiz till Arsenal?

Lars Lundstedt – ons 7 aug 2019 kl 19:08

Ryktena om eventuella mittbacksvärvningar fortsätter. Nu hävdar David Ornstein att David Luiz vill bort från Chelsea och till Arsenal.

24

Giroud allt närmare Chelseaflytt

Jocke Lander – mån 29 jan 2018 kl 20:43

Pierre-Emerick Aubameyang är snart en Arsenalspelare. Samtidigt kommer Olivier Giroud allt närmare en flytt till Chelsea.

7
Bild för Silly-season

Oxen väntar på förbättrat Liverpoolbud

Evening Standards James Olley skriver nu att Liverpool har fått sitt första bud på Alex Oxlade-Chamberlain på cirka £30 miljoner nobbat av Arsenal. Chelsea hade sitt bud på £40 miljoner accepterat men Oxen vill inte flytta till Chelsea.
Nu hoppas mittfältaren att Pool ska bjuda mer.
Olley säger att bollen ligger hos Merseysideklubben just nu.

/Jocke Lander

Bild för Silly-season

Arsenal erbjuder Ox £180 000 i veckan

Enligt Telegraph så ska Arsenal ha erbjudit Alex Oxlade-Chamberlain en veckolön på £180 000 för att skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Hans nuvarande deal går ut nästa sommar.
Och det finns intresse från Chelsea som, enligt tidningen, känner sig säkra på att kunna värva 24-åringen redan i sommar.
Trots att löneerbjudandet är kanonbra så är inte Gunners säkra på att han kommer att skriva på.

Krönika: Krossen av de blå - en personlig seger

Samuel Abrahamsson – sön 25 sep 2016 kl 21:41

Inte en seger på fem år. Då slog Arsenal till med en fulländad insats i Londonderbyt mot de blåa, vilket inte bara var en seger för alla supportrar. Det var en personlig seger för mig.

2

Arsenal körde över Chelsea

Tobias Loyd – lör 24 sep 2016 kl 20:20

Arsenal stod för en perfekt första halvlek mot Chelsea och ledde med 3-0 i paus. En ledning som aldrig var hotad i andra halvlek.

7

Sidor