Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Jamie Vardy

Bekräftat: Vardy stannar i Leicester

Axel Asplund – tor 23 jun 2016 kl 13:29

De flesta tecken har pekat i samma riktning de senaste dagarna. Nu är det bekräftat att Jamie Vardy nobbar Arsenal och stannar i Leicester.

3
Bild för Silly-season

"Vardy stannar i Leicester"

För ett par veckor sedan såg det i princip klart ut att Leicesters anfallare Jamie Vardy skulle skriva på för Arsenal. Men snacket har tystnat, och nu säger Leicester vice ordförande Aiyawatt Srivaddhanaprabha att engelsmannen kommer att stanna i den engelska mästarklubben.

-Ni kommer att få se nyheter snart, men jag tror att han kommer stanna. Vi får se vad som händer. Vi behöver bygga laget och tror att vi kan fortsätta göra något speciellt i Premier League och Champions League, säger Srivaddhanaprabha till Daily Mail.

Bild för Silly-season

Henry: "Hade jag varit Vardy hade jag inte tvekat"

Transfersnacket om Jamie Vardy till Arsenal har minst sagt gått på tomgång ett tag nu. Leicesteranfallaren skulle beställa sig innan EM - men det har inte hänt något och nu tyder det mesta på att 29-åringen kommer vänta med besked till efter mästerskapet.
Det är något som förvånar Arsenals bäste målskytt genom tiderna, Thierry Henry.

Bild för Silly-season

Vardy eller inte Vardy?

Jamie Vardy skulle lämna besked till Arsenal innan han reste med den engelska truppen till EM - men så blev det inte. Sedan dess har spekulationerna gått vilda om hur han ska göra.
Väljer mästarnas skyttekung Arsenal?
Eller stannar han i Leicester?

Vardy ger besked innan EM-resan

Jocke Lander – mån 6 jun 2016 kl 01:11

En del säger att Jamie Vardy är klar - andra säger att ha tvekar. Senaste nytt är att anfallaren ska lämna besked innan England flyger till Frankrike klockan 12.30 idag.

15

Giroud: "Vardy vill komma till oss"

Jocke Lander – sön 5 jun 2016 kl 10:43

Media skriver att Jamie Vardy kan bli klar för Arsenal innan han åker till EM. Olivier Giroud bekräftar för SKY att den engelske anfallaren vill till norra London.

4
Bild för Silly-season

Läkarundersökning imorgon för Vardy

Leicesters skyttekung Jamie Vardy kommer allt närmare en flytt till Arsenal. Som vi skrev om i natt så dök ryktet upp igår från ingenstans och nu skriver de flesta medierna att affären kan bli klar inom kort.
Journalisten Ben Fairthorne skriver på Twitter: Big news. Just had it confirmed by agent Vardy set for Arsenal medical at Colney 2pm tomorrow. Deal could be announced by club Monday.

Arsenal vill köpa Jamie Vardy

Jocke Lander – lör 4 jun 2016 kl 00:38

Jamie Vardy gjorde 24 mål och vann Premier League med Leicester. Nästa säsong kan den engelske landslagsanfallaren spela i Arsenal.

12