Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Julian Draxler

PSG jagar Matteo Guendouzi

Jocke Lander – tor 10 sep 2020 kl 13:36

Paris Saint-Germain är på jakt efter Matteo Guendouzi. Och vill skicka Julian Draxler till London som en del av dealen.

12

Transfer deadline day - live

Jocke Lander – tor 31 aug 2017 kl 12:16

Klockan midnatt stänger transferfönstret. Arsenal.se uppdaterar det som händer live resten av kvällen.

58
Bild för Silly-season

Funderar Draxler på Arsenalflytt?

Det har varit en del snack om att Julian Draxler ska vara aktuell för en övergång till Arsenal i januari - även om de flesta skriverierna handlat om att tysken är aktuell, och i vissa fall klar, för PSG.
Enligt Le Parisien som citerar någon i Draxlers entourage så ska ingenting vara klart - och Arsenal verkar absolut finnas med i bilden.
Klart är i alla fall att han spelat sin sista match för sin nuvarande klubb Wolfsborg.

Bild för Silly-season

Özil vill att Arsenal värvar Draxler

Det verkar nu som att Julian Draxler kommer att lämna Wolfsburg i januari - och idag kommer uppgifter om att PSG, som ville köpa den tyske landslagsspelaren i somras, börjat förhandla med Wolfsburg.
Vi har skrivit om Arsenals intresse för 23-åringen innan - nu skriver Mohamed Bouhafsi, sportchef på RMC, att Mesut Özil sagt till Arsene Wenger och Gunners att försöka värva Draxler i januari.

Bild för Silly-season

Kan Draxler vara på väg till Arsenal?

Det har varit snack om Julian Draxler till Arsenal flera gånger innan, men det har aldrig blivit av. Arsene Wenger ska gilla den tyske landslagsanfallaren. Och nu verkar det som att 23-åringen är på väg från sin klubb Wolfsburg.
Draxler sade i somras att han ville lämna klubben och buades nyligen ut av fansen efter en match mot Hertha Berlin. Då slog han återigen fast att han ville bort från Wolfsburg.

Bild för Silly-season

Sista minuten-försök med Draxler?

Italiensk media skriver idag att Arsenal kan vara på g att i sista minuten försöka köpa loss Julian Draxler från tyska Schalke 04.
Den offensive mittfältare har varit Gunnersaktuell många gånger innan.
Nu ska 21-åringen vara tillgänglig för så "lite" som £21 miljoner.

På minussidan finns Draxlers skador - han missade stora delar av fjolårssäsongen och dessutom ska Gelsenkirchenlagets ledning sagt att han inte kommer att lämna klubben.
Wolfsburg ska också vara intresserade då kan ses som en ersättare för Kevin De Bruyne som är på väg till Manchester City.

Affärerna som inte blev av

Jocke Lander – lör 1 feb 2014 kl 01:56

Mycket fokus på Kim Källström under dagen - men det var ett par spelare som Arsenal "missade". Julian Draxler och Miroslav Klose är två av dem.

0

Sidor