Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Kieran Gibbs

MLS nästa för Kieran Gibbs

Jocke Lander – tis 23 mar 2021 kl 20:27

Kieran Gibbs lämnar England. Idag blev det klart att den förre Arsenalvänsterbacken spelar i MLS och Inter Miami nästa säsong.

2

"Jobbigare att tappa Gibbs än Oxen"

Jocke Lander – mån 25 sep 2017 kl 15:27

Arsene Wenger tappade två spelare ur "british core". Nu säger fransmannen: "Som helhet var det jobbigare att tappa Gibbs än Oxlade-Chamberlain, det är sant. Han har utbildats hos oss sedan han var tio år".

1

"Det kommer bli konstigt att se honom i den tröjan"

Jocke Lander – tor 21 sep 2017 kl 17:47

Efter 13 år i klubben kommer Kieran Gibbs tillbaka till norra London på måndag. Med sin nya klubb West Bromwich Albion. - Det kommer bli konstigt att se honom i den tröjan, säger Arsene Wenger.

1

Krönika: En kärleksförklaring till Kieran Gibbs

Indra Kullenberg – ons 30 aug 2017 kl 14:42

Det här är en kärleksförklaring till Kieran Gibbs. När jag sitter här och ska skriva inser jag att jag egentligen inte riktigt vet hur jag ska kunna motivera min kärlek till Gibbs, tur att kärlek inte alltid behöver en motivering, eller för den delen en förklaring.

12
Bild för Silly-season

West Brom vill också värva Gibbs

Det snackades förra veckan om att Arsenal accepterat ett bud på £7 miljoner från Watford för Kieran Gibbs. Dock ska vänsterbacken och Hornets inte ha varit överens om det personliga kontraktet.
Nu ger sig West Bromwich in i jakten.
Det skriver James Olley på Evening Standard.

Gibbs har ett år kvar på kontraktet med Arsenal - men har än så länge inte spelat en enda minut för klubben under säsongen.
Återstår nu och se vilken klubben vänsterbacken hamnar i.
Än så länge ska han inte vara överens med någon av klubbarna som ryktas vilja ha honom.

Bild för Silly-season

Watford överens med Arsenal om Gibbs

Enligt ESPN ska Watford och Arsenal vara överens om övergångssumman för Kieran Gibbs. Sajten skriver att summan är runt £5 miljoner för den engelske ytterbacken.
Dock ska inte Gibbs vara överens med Watford om sitt personliga kontrakt.

Bild för Silly-season

Pulis: Inget intresse för Gibbs

Ryktena om att Kieran Gibbs skulle vara på väg till West Bromwich fick sig en rejäl törn på lördagskvällen när WBA:s manager Tony Pulis enligt Sky Sports sade han att det inte kommer att bli någon affär.

"Vi kommer inte att signa Kieran Gibbs. Vi måste hitta spelare som passar in hos oss och sättet vi vill spela på. Vi har tre eller fyra andra spelare vi verkligen vill ha, och jobbar med två för närvarande och Gibbs är inte en av dem."

Sidor