Medlemmar: 4745 st.
Visa menyn

Kolo Toure

Kolo Toure tar över Wigan Athletic

Jocke Lander – tis 29 nov 2022 kl 13:34

Förre Arsenalmittbacken Kolo Toure har fått sitt första huvudtränaruppdrag. Idag blev han klar för Championshipklubben Wigan Athletic.

1
Bild för Jocke Lander

Det finns få likheter mellan Doncaster och Mesut Özil

Meningen var att den här groundhoppingresans tredje inlägg skulle ha kommit redan igår, men vi somnade lika snabbt som Kolo Toure på Emirates Stadium när vi kom hem efter två matcher samma dag.
Vi vaknade halvt brysk och jagade ner till frullen igår. Det är en viktigt del i Bosses dag så det var bara att slafsa i sig egg och bacon med halvt stängda ögon.
Tack och lov fick vi lite icketid efteråt och jag lobbade för att vi skulle strunta i Scunthorpe och dra till York istället.
Mest för att de har en Ralph Lauren-outlet där.

Kolo Toure hjälpte Van Persie

Jacob Lennartsson – lör 7 apr 2012 kl 05:27

Kolo Toure är en flera gamla Arsenalspelare som kommer tillbaka till Emirates under morgondagen. Robin Van Persie ser fram emot mötet med sin forne lagkamrat.

0

Toure uppges vara klar för City

Jocke Lander – ons 29 jul 2009 kl 09:57

Kolo Toures tid i Arsenal ser ut att vara över. Skysports uppger nu på förmiddagen att ivorianen kommit överens med Manchester City om ett fyraårskontrakt.

0

Sexton Gunners i landslag

Lars Lundstedt – ons 25 mar 2009 kl 21:23

Till de landskamper som nu ska spelas är sexton Arsenal-spelare uttagna i olika landslag.

0

Silly Season

Johan Luks – tis 6 jan 2009 kl 10:03

Kommer Wenger att öppna plånboken nu när han har fått en ny vapendragare i form av Ivan Gazidis? Det lär framtiden utvisa, tills dess följer du utvecklingen här. Vi listar samtliga spelare som länkas med Arsenal under transferfönstret här.

0

Skador, mål och kval

Lars Lundstedt – sön 12 okt 2008 kl 09:33

Som vanligt när det är landslagsuppehåll så är i stort sett alla Arsenal-spelare ute med diverse landslag. Här följer en sammanfattning av vad våra kanonjärer haft för sig den här VM-kvalhelgen.

0

Klubbyte för Toure?

Ponka – mån 1 dec 2003 kl 23:13

Nej det är inte Kolo jag pratar om utan hans lillebror Yaya. Ett klubbyte det pratats om ett tag kan bli verklighet i januari.

0

Sidor