Medlemmar: 4587 st.
Visa menyn

Lucas Perez

Lucas Perez klar för West Ham

Jocke Lander – tor 9 aug 2018 kl 11:28

Lucas Perez är klar för West Ham. Det kan vi konstatera efter det att Jack Wilshere lagt ut en video på spanjoren från Hammers omklädningsrum.

1

West Ham vill ha Lucas Perez

Teo Rothman – mån 6 aug 2018 kl 10:38

Lucas Perez ser ut att lämna Arsenal denna sommar. Sporting Lisabon sägs ha visat intresse - och nu ger sig även West Ham in i striden om spanjorens signatur.

3

Lucas Perez får ny chans i Arsenal

Jocke Lander – mån 25 jun 2018 kl 10:13

Lucas Perez tid i Arsenal har inte varit någon succé. Nu verkar det som att spanjoren får en ny chans - när försäsongsträningen drar igång är han tillbaka.

7

Transfersnack - Walcott och Lucas

Jocke Lander – tis 2 jan 2018 kl 18:30

Mer och mer flyttrykten för Theo Walcott. Samtidigt snackas det om att Wenger vill kalla tillbaka Lucas Perez om Walcott säljs.

1

Transfer deadline day - live

Jocke Lander – tor 31 aug 2017 kl 12:16

Klockan midnatt stänger transferfönstret. Arsenal.se uppdaterar det som händer live resten av kvällen.

58
Bild för Silly-season

Deportivo: "Perez klar nästa vecka"

Lucas Perez närmar sig en comeback i Deportivo la Coruna. Lagets coach Pepe Mel har avslöjat att presidenten för Deportivo har lovat att Perez kommer att återvända till La Liga-klubben nästa vecka. 

Det återstår dock att se huruvida det blir en permanent försäljning eller ett lån. Arsenal har tidigare förkastat bud på anfallaren som var i trakterna runt £9 miljoner, utan värderar honom snarare till £15 miljoner.

/Axel Asplund

Bild för Silly-season

Wenger vill ha bra betalt för Perez

Newcastle manager Rafa Benitez är enligt tidigare uppgifter intresserad av att värva Lucas Perez från Arsenal. Han avslöjar att han har försökt prata med Arsene Wenger om spanjoren. På ett möte inför ligastarten med Premier Leagues managers träffades de två veteranerna.
- Jag sa till Wenger: "Vi behöver prata" och han svarade "Har du några pengar? Säg till när du har". Självklart gillar man bra spelare, men det är för tidigt att prata om pengar, säger Benitez.

Bild för Silly-season

Newcastle vill ha Perez

Enligt Arseblog ska Newcastle ha gett sig in i jakten på Lucas Perez, vilket kanske inte är så långsökt som det låter då "The Magpies" leds av Rafa Benitez som rimligen bör ha bra koll på vad hans landsman har för kvaliteter. Arsene Wenger sade igår att Perez kan bli kvar, men med tanke på hur långt bak i kön Perez verkar stå så känns det kanske inte så sannolikt att så blir fallet.

/ Lars Lundstedt

Sidor