Medlemmar: 6089 st.
Visa menyn

Mathieu Flamini

Krönika: Hector - mer än en fotbollsspelare

Malin Hägg – tis 11 aug 2020 kl 18:10

Hector Bellerin är ingen vanlig fotbollsspelare, det tror jag de flesta redan har uppfattat. Med sin veganska diet, sitt modeintresse och den nya podcasten "More Than - With Hector Bellerin" går han långt fram i ledet för en ny generation fotbollsspelare.

0

Rosicky tackas av i avskedsmatch

Jocke Lander – tis 24 apr 2018 kl 16:02

Karriären är över. Nu kommer flera Arsenalbekantingar resa till Prag för att medverka i Tomas Rosickys avskedsmatch.

1

Flamini: "Smärtsamt att se Arsenal"

Jocke Lander – tis 11 apr 2017 kl 15:40

Den förre Gunnersmittfältaren Mathieu Flamini känner sympati med Arsenals fans. Efter gårdagens 0-3-förlust på Selhurst Park säger fransmannen: "Jag förstår frustrationen".

0

Flamini klar för Crystal Palace

Jocke Lander – tor 8 sep 2016 kl 12:38

Det har snackats om Grekland och Italien. Men när Mathieu Flamini idag gjorde klart med sin nya klubb blev flytten inte alls så lång. Mittfältaren är klar för Crystal Palace.

2
Bild för Silly-season

Flamini aktuell för Palace

Crystal Palace sålde Mile Jedinak till Aston Villa - nu vill tränaren Alan Pardew plocka in den förre Arsenalmittfältaren Mathieu Flamini som ersättare. Flamini är free agent sedan han släpptes av The Gunners i somras.
Fransmannen har varit aktuell för spel i en rad klubbar - som Roma, Milan, Rizespor och Olympiakos - men nu kan det alltså bli så att 32-åringen stannar i Premier League och lirar vidare med Palace.

Pardew var även sugen på att låna in Jack Wilshere men han valde spel i Bournemouth.

Bild för Silly-season

Flamini på gång till Italien

Det har varit snack om en flytt till Turkiet. Senaste ryktena om var Mathieu Flamini spelar fotboll den här säsongen säger Italien.
Enligt Sportitalia, som Metro citerar, så ska två italienska klubbar vara på jakt efter den 32-årige mittfältaren som släpptes från Arsenal i somras då hans kontrakt gick nu.

Bild för Silly-season

Flamini nära Turkietflytt

Den förre Arsenalmittfältaren, fransmannen, Mathieu Flamini, ser ut att ha hittat en ny klubb - efter att ha lämnat The Gunners under sommaren.
Enligt turkisk media är 32-åringen på väg att skriva på för Rizespor - där det ser ut som att Flamini får sällskap av Emanuel Adebayor.
Klubbens tränare, Hikmet Karaman, har uttalat sig för turkiska nyhetsbyrån Anadolu:
- Vi är överens med båda spelarna. De kommer att resa till Rize de närmsta dagarna och för de sista förhandlingarna.

Bild för Silly-season

Flamini till Panathinaikos?

Arsenals franske mittfältare Mathieu Flamini har ett kontrakt med klubben som går ut efter sommaren. Nu ska 32-åringen fått beskedet att han inte kommer att erbjudas något nytt.
Och då ska grekiska Panathinaikos vara ett alternativ för mittfältaren.
Men hans löneanspråk kan bli ett problem, skriver Evening Standard.

Ramseycomeback mot West Ham?

Jocke Lander – lör 9 apr 2016 kl 00:40

Arsenal gör sista matchen på Upton Park idag innan West Ham flyttar till Olympiastadion nästa säsong. Då kan Aaron Ramsey göra comeback.

0

Sidor