Medlemmar: 6163 st.
Visa menyn

Pep Guardiola

Guardiola till attack mot Arsenal

Jocke Lander – tis 21 jul 2020 kl 12:20

Jag har all respekt för det de är på planen, inte mycket utanför planen. Orden är Pep Guardiolas och siktet är inställt på Arsenal.

3

"Att bara kopiera är alltid dåligt"

Jocke Lander – ons 11 mar 2020 kl 01:49

Ikväll möts de för första gången. Det är dags för Mikel Arteta v Pep Guardiola. Arsenaltränaren inför matchen att det inte bara är att kopiera Peps filosofi när man kommer till ett nytt lag.

0

Krönika: Jag är redo att ge Arteta chansen

Moji Heydari – ons 18 dec 2019 kl 08:20

Efter söndagens match mot City som mer såg ut som kattens lek med råttan är det väl många av oss som kanske insett att den här uppgiften med tanke på hur truppen ser ut kan vara för övermäktig för vår kära Freddie Ljungberg.

5

Arsenal i samtal med Arteta

Jocke Lander – mån 16 dec 2019 kl 14:14

Arsenal ska ha fört samtal med Mikel Arteta om jobbet som Arsenaltränare. Vinai Venkatesham och Huss Fahmy fotograferades utanför spanjorens hus i natt.

32

Wenger: "Vissa lag är på semester"

Jocke Lander – tis 16 maj 2017 kl 13:14

Arsenal är i behov av att något lag som inte har något att spela för tar poäng av Manchester City eller Liverpool för att det ska bli Champions League nästa säsong. Då säger Wenger: "Vissa lag är "där", andra är på semester".

3
Bild för Silly-season

Arsenal är intresserade - hävdar Yaya Toures agent

Yaya Toures framtid i Manchester City är helt klart ett hett diskussionsämne. När Pep Guardiola skulle lämna in sin Champions League-trupp så lämnades den 33-årige mittfältaren utanför.
Helt klart en markering att man inte ser Toure som en del av laget framöver.

Wenger fyra i tränarnas pengaliga

Jocke Lander – tis 6 sep 2016 kl 13:02

Vilka fotbollstränare tjänar mest i världen? Enligt Telegraph som publicerar en lista idag är Arsene Wenger fyra. Vinnare: Manchester Citys Pep Guardiola.

6

Sidor