Medlemmar: 8806 st.

QPR

Arsenal slog QPR på Colney

Jocke Lander – ons 2 sep 2020 kl 00:59

Träningsmatchen mot QPR slutade med 4-3-seger för Arsenal. Det rapporterar inte Arsenal.com.

8

Wenger: "Vi hade kunnat göra fler mål"

Axel Asplund – tor 5 mar 2015 kl 00:14

Arsene Wenger mötte media efter matchen och var framförallt belåten med den andra halvleken. Han meddelade också att Gabriel kommer att bli borta en tid efter skadan han ådrog sig i första halvlek.

0

Alexis frälste Arsenal - på nytt

Tobias Loyd – ons 4 mar 2015 kl 22:48

Efter hårt tryck mot QPR-kassen i början på andra halvleken kunde Arsenal vända hem mot norra London med tre poäng. Giroud och Alexis stod för målen. Enda smolket i bägaren var att Gabriel haltade av planen i första halvleken.

1

Arsenal höll ut - och vann

Jocke Lander – fre 26 dec 2014 kl 20:29

Olivier Giroud drog på sig en vansinnig utvisning tidigt i den andra halvleken - men Arsenal höll ut och slog QPR med 2-1.

9
Bild för Silly-season

Remy vill till Arsenal

QPR-anfallaren Loic Remy vill till Arsenal och att han blir The Gunners första värvning i sommar. Den 27-årige anfallaren, som varit utlånad till Newcastle under säsongen, ska ha en utköpsklausul på £10 miljoner i sitt kontrakt.
Under en av de sista PL-matcherna under säsongen sågs Remy på Emirates.

Även Liverpool ska var intresserat av den franske anfallaren, som dock själv verkar vara väldigt sugen på en flytt inom London. Från Loftus Road till Emirates Stadium.
Arsenal ska ha varit intresserade av Remy redan förra sommaren.

/Jocke Lander

Inför: Arsenal - QPR

Kristonel Elwe – fre 26 okt 2012 kl 13:28

Tre borttappade poäng borta mot Norwich följdes upp utav en horribel förlust mot Schalke 04. Queens Park Rangers är nästa motstånd som skall försöka vinna mot ett Arsenal i gungning.

0

Hur slutar ligadramat?

Jacob Lennartsson – fre 11 maj 2012 kl 08:43

Premier Leagues sista omgång på söndag blir makalöst spännande. Vem vinner guld, vilka tar Champions League-platserna och vilka mer åker ur. Här är förutsättningarna.