Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Ray Parlour

Bild för FA-CUP 2015

FA-cupfinalen 2002 - It’s f*cking excellent!

Nog för att jag har haft en del konstiga frisyrer genom åren - men jag har aldrig färgat håret. Den enda gången jag på allvar övervägde det var i maj 2002.

Varför?

Freddie såklart.

Bild för Silly-season

Parlour: "Cech är först på shoppinglistan"

Arsenallegendaren Ray Parlour säger att Arsene Wenger borde skriva ner Chelseakeepern Petr Cech överst på sin shoppinglista inför sommarens transferfönster.
Det har varit mycket snack efter nyår om att tjecken vill lämna Chelsea för att få mer speltid.
Nu säger Parlour:
- Vill Chelsea släppa honom till en rival? Det är den brinnande frågan. Men är Cech tillgänglig för de pengar som det snackats om är det bara att köpa. Han skulle vara först på min shoppinglista. Jag skulle ha släppt Szczesny om han vill spela regelbundet för det kommer inte att hända.

Ray Parlour hyllar Flamini

Mattias Håman – mån 14 okt 2013 kl 22:13

Den gamla Arsenal-hjälten Ray Parlour har nyligen uttryck sin beundran för Mathieu Flamini. Engelsmannen menar att 29-åringen är ”mycket viktig” för Arsenals stabilitet.

3

Dags för medlemsresa - igen

Axel Asplund – tor 2 feb 2012 kl 19:02

Här kommer information om Arsenal Swedens andra medlemsresa den här säsongen. Den äger rum mellan 23 och 26 mars och huvudattraktionen är hemmamatchen mot Aston Villa.

0

Parlour: Arsenal får det svårt att vinna

Kristonel Elwe – ons 3 aug 2011 kl 09:06

Ray Parlour som nu för tiden jobbar som expertkommentator menar att Arsenal måste förbättra sig likt resten av topplagen om de skall ha en chans att utmana om en topplacering.

0

Parlour: "Arsenal borde värva Cahill"

Jacob Lennartsson – ons 5 jan 2011 kl 08:46

Den forne mittfältskämpen Ray Parlour gjorde  14 säsonger i Arsenals organisation. Nu uttalar han sig om eventuella nyförvärv.

0

Parlour har gett upp

Johan Luks – mån 10 nov 2003 kl 09:15

Hoppet om fler landskamper, alltså. Romford Pelé har insett att det antagligen inte blir några fler landskamper för hans del.

0

Cardiff vill ha Parlour

Gäst (ej verifierad) – sön 9 nov 2003 kl 15:36

Kan Arsenals gamle trotjänare Ray Parlour göra som David Seaman, lämna sin klubb? Cardiff City hoppas på saken. Under vinterns transferfönster är man redo att lägga bud på Parlour.

0

Domarna har fallit - Lauren får hårdast straff

Gäst (ej verifierad) – tor 30 okt 2003 kl 17:17

Under dagen har det engelska fotbollsförbundet, FA, behandlat efterspelen av septembermötet på Old Trafford. Lauren fick det hårdaste straffet och stängs av i fyra matcher.

0

Sidor