Medlemmar: 5798 st.
Visa menyn

Real Sociedad

Bild för Silly-season

Arsenal "säljer" Vela

Enligt rapporter från England idag så kommer Arsenal att sälja sin andel i Carlos Vela vilket betyder att man inte längre har rätten att köpa tillbaka mexicanen för ett fast pris, som sagts ha varit på £3,5 miljoner.
För detta ska The Gunners få £8,8 miljoner och i samma veva ska Vela ha skrivit på ett nytt kontrakt med sin nuvarande klubb Real Soceidad.

Bild för Silly-season

Arsenal jagar Griezmann

Arsenal ska vara intresserade av att plocka den franske landslagsmannen Antoine Griezmann från Real Sociedad. Yttermittfältaren fick en plats i Didier Deschamps franska VM-trupp och värderas till £18 miljoner.
Det har dock snackats om att Arsenal ska kunna deala med klausuler i Carlos Velas kontrakt. Vela som gjort succé i Sociedad och som varit föremål för spekulation om en flytt tillbaka till Arsenal.

I mars berättade Arsene Wenger att klubben följer Griezmann.

/Jocke Lander

Bild för Silly-season

Återvänder Vela till Arsenal?

Rapporter nu på eftermiddagen säger att den mexikanske anfallaren Carlos Vela kan vara på väg tillbaka till Arsenal. 25-åringen lämnade London för två år sedan för spel i spanska Real Sociedad men nu överväger Arsenal att utnyttja en återköpsklausul som finns och ta honom tillbaka för 4 miljoner Euro.

Vela har haft ett par fina säsonger i Spanien och den senaste säsongen har han gjort 18 mål på 44 matcher för Sociedad.

/Jocke Lander

Vela utlånad till Real Sociedad

Teo Rothman – tis 16 aug 2011 kl 17:19

Carlos Vela har inte hittat rätt på Emirates Stadium. Mexikanen har haft det svårt att slå sig in i Wengers elva - och nu står det klart att 22-åringen lämnar London för spel på lån i Real Sociedad.

0