Medlemmar: 8566 st.
Visa menyn

Riyad Mahrez

Transfersnack - Mahrez och Walcott

Jocke Lander – fre 29 dec 2017 kl 13:07

Southampton sägs vilja använda en del av van Dijk-pengarna på Theo Walcott. Och Arsenal ska ha förnyat sitt intresse för Riyad Mahrez.

4

Transfer deadline day - live

Jocke Lander – tor 31 aug 2017 kl 12:16

Klockan midnatt stänger transferfönstret. Arsenal.se uppdaterar det som händer live resten av kvällen.

58
Bild för Silly-season

Mahrez vill till Arsenal

Riyad Mahrez ska enligt The Sun ha informerat Leicesters ägare Vichai Srivaddhanaprabha om att han vill lämna klubben och gå till Arsenal.
£26 miljoner behöver budet vara på för att de forna PL-mästarna ska säga ja, skriver tidningen.
Mahrez, som blev utsedd till ligans bästa spelare säsongen 15/16, lämnade in en transferansökan.

Bild för Silly-season

Mahrez på Gunners radar igen

Leicesterstjärnan Riyad Mahrez har deklarerat att han vill lämna klubben i sommar. Barcelona rapporteras vara intresserat. Så även Arsenal. Det rapporterar engelsk media idag.
Den 26-årige mittfältaren blev utsedd till årets spelare förra säsongen när Leicester vann ligan.
Arsenal var sugna på att värva Mahrez förra sommaren och han bekräftade att det fanns intresse.

Bild för Silly-season

Mahrez: "Det var kontakt med Arsenal"

Det var mycket snack i somras att Arsenal ville värva både Jamie Vardy och Riyad Mahrez. Vardy har bekräftat att Arsenal lade bud på honom, men anfallaren valde att stanna i Leicester.
Nu har även Mahrez, som blev framröstad till årets spelare förra säsongen, bekräftat att The Gunners var intresserade av honom.
Till Canal Football Club säger den algeriske landslagsmannen:
- Det var kontakt från Arsenal. Men Leicester ville inte sälja mig och dessutom kostade jag mycket pengar. Jag ville inte skapa konflikt när budet kom in.

Bild för Silly-season

Ingen Mahrez i Arsenal

Riyad Mahrez har förlängt med Leicester till 2020 och således satt punkt kring spekulationerna om hans framtid. Arsenals jakt på nyförvärv fortsätter.

//Apell

Bild för Silly-season

Bud eller inte bud på Mahrez?

Det har varit mycket snack om Riyad Mahrez till Arsenal de senaste dygnen. Franska L'Équipe säger att Arsenal ska ha lagt ett bud på 41 miljoner Euro, plus 9 miljoner Euro i bonusar, till Leicester. Den algeriske landslagsmannen ska vilja lämna de engelska mästarna - och ska ha meddelat Leicester att han vill lämna klubben.
Journalisten Damien Degorre skriver att det ska ha varit Arsene Wengers plan hela tiden att inte värva en anfallare - utan att ta in en mittback och Mahrez.
Mahrez ska också ha tackat nej till den kontraktsförlängning som Leicester erbjudit.

Bild för Silly-season

Mycket snack om Mahrez

Under det senaste dygnet har det åter pratats mycket om att Riyad Mahrez ska vara på gång till Arsenal. En fransk journalist vid namn Gilles Favard påstår på Twitter att Mahrez snart ska vara en Arsenal-spelare, och samtidigt säger Ed Aarons, journalist på The Guardian att Mahrez agent ska ha träffat Leicesters sportchef John Rudkin idag

Bild för Silly-season

Nya Mahrez-rykten igen

Rykten om Mahrez till Arsenal blossar upp då och då och det snackas nu om att han och Wenger snackar personliga villkor. Men det är inte det enda utan det ryktas även att han synts på väg med flyg till London. Men som vi alla vet i dessa tider så är rykten väldigt flyktiga och tas från ingenting så det är som vanligt bara att sitta still i båten och se vart Mr Wenger tänker ro i land med.

Bild för Silly-season

Mahrez vill till Arsenal

Det har länge ryktats om Riyad Mahrez till Arsenal men i förra veckan sa Claudio Ranieri att sagan var över, Mahrez hade bestämt sig för att stanna. Rapporter på lördagsmorgonen menar dock att det endast ska ha varit ett sätt för Ranieri att pressa Algeriern till att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

I själva verket ska Mahrez ha bestämt sig för Arsenal och kommit överens om en övergång. Det pratas om ett kommande bud om £41 miljoner. Mahrez agent ska ha publicerat en video när han var på plats under gårdagens träningsmatch mellan lens och Arsenal.

Sidor