Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Robert Pires

Pires och Gilberto: "Lehmann ett bra tillskott"

Lars Lundstedt – tis 25 jul 2017 kl 14:53

Många supportrar såg det som mycket positivt att Jens Lehmann sedan i somras ingår i ledarstaben kring Arsenals A-lag - och Lehmanns gamla lagkamrater Robert Pires och Gilberto Silva håller med.

2
Bild för Silly-season

Pires tror Arsenal värvar Mbappe

Arsenallegendaren Robert Pires säger i en lång intervju med Bwin att han tror att Arsenal kommer att värva Kylian Mbappe i sommar.
- Mbape har potentialen att spela för Arsenal och Wenger är rätt manager att träna honom. Monaco och Arsenal är liknande klubbar, så det blir inte så mycket omställning.
- Jag tror att Arsenal kommer att signa honom. Problemet är hur mycket (antar att han menar vad Monaco kommer att kräva i pris ...)

"Det är sista chansen för Arsenal"

Jocke Lander – fre 3 feb 2017 kl 13:19

Ska Gunners ha någon chans att vinna ligan måste man slå Chelsea på Stamford Bridge. Det säger Arsenallegendaren Robert Pires inför seriefinalen.

2

Pires: "Özil har motbevisat sina kritiker"

Thomas Molin – tor 9 apr 2015 kl 18:46

Legendaren Robert Pires har hyllat Mesut Özils senaste prestationer och säger nu att han är en av de bästa tysken är en av de bästa spelarna han någonsin sett.

4

Pires: Özil påminner mig om Zidane

Christopher Engkvist – mån 14 okt 2013 kl 12:21

Arsenal-legendaren Robert Pires som även arbetar som ambassadör för Arsenal tokhyllar Mesut Özil som minst sagt haft en imponerade start i klubben.

0

Capello & Pires: Arsenal måste värva

Kristonel Elwe – mån 22 aug 2011 kl 09:43

Den engelska landslagstränaren Fabio Capello och Arsenal-legendaren Robert Pires har fått nog och menar att Arsenal måste börja värva spelare ifall man vill vara kvar i toppen.

0

Pires ville tillbaka till Arsenal

Jacob Lennartsson – lör 27 nov 2010 kl 08:12

I dagens möte med Aston Villa kommer man få tampas med ex-gunnersen Robert Pires. Pires berättar nu att han drömde om att åter spela för Arsenal.

0

Pires nära Premier League

Jacob Lennartsson – tis 16 nov 2010 kl 21:26

37-årige legendaren har sedan i somras varit kontraktslös. Nu ser fransmannen ut att ha hittat en ny klubbadress.

0

Sidor