Medlemmar: 4605 st.
Visa menyn

Serge Gnabry

Gnabry är inte på Arsenals radar

Teo Rothman – sön 3 jul 2022 kl 20:19

Det har varit en del snack om Serge Gnabry. Men nu skriver Fabrizio Romano att Arsenal inte är intresserade av en återförening.

2

Krönika: Hector - mer än en fotbollsspelare

Malin Hägg – tis 11 aug 2020 kl 18:10

Hector Bellerin är ingen vanlig fotbollsspelare, det tror jag de flesta redan har uppfattat. Med sin veganska diet, sitt modeintresse och den nya podcasten "More Than - With Hector Bellerin" går han långt fram i ledet för en ny generation fotbollsspelare.

0

Bellerin startar podcast

Jocke Lander – lör 11 jul 2020 kl 12:54

More than. Så heter Hector Bellerins nya podcast där förre Arsenalspelaren Serge Gnabry är gäst.

1

Leno kallas in till landslaget

Jocke Lander – tis 9 okt 2018 kl 21:49

Arsenal har under kvällen fått en landslagsspelare till. Bernd Leno kallas in då Kevin Trapp är skadad.

1
Bild för Silly-season

Gnabry klar för Bayern München

Serge Gnabry, som lämnade Arsenal för ett år sedan, har skrivit på ett treårsavtal med Bayern München. Tysken gick till Werder Bremen från Arsenal trots att att The Gunners ville behålla honom. Nu har han aktiverat en vidareförsäljningsklausul i sitt kontrakt med Bremen och Bayern får därmed köpa honom för €8 miljoner. 

Gnabry gjorde elva mål under den gågna säsongen, och det har förekommit rykten om att Arsenal har varit intresserat av att värva tillbaka honom till London.

/Axel Asplund

"Ser ut som att Bayern ligger bakom det"

Jocke Lander – tor 26 jan 2017 kl 19:27

Serge Gnabry är inte på väg tillbaka till Arsenal. Istället hintar Arsene Wenger om att Bayern München är delaktig i värvningen av mittfäktaren till Werder Bremen.

0

Arsenal Swedens podcast: Avsnitt 5

Andreas Andersson – sön 4 sep 2016 kl 23:27

I veckans landslagsuppehållsavsnitt träffas de båda programledarna för att diskutera Jack Wilshere, Serge Gnabry och säsongens chanser till framgång.

4

Transfer deadline day - live

Jocke Lander – ons 31 aug 2016 kl 13:27

Arsenal.se följer de sista timmarna av sommarens transferfönster direkt. Här nedan listas alla rykten och klara övergångar så fort de händer.

9
Bild för Silly-season

Werder Bremen favorit att signa Gnabry

Det var har varit mycket snack om Serge Gnabry de senaste 48 timmarna. Mittfältarens kontrakt med Arsenal går ut nästa sommar och igår kom rapporter om att Arsenal ville ge honom ett nytt avtal - innan man skickade honom på lån.
Men efter de sex målen i OS känns det som att halva Tyskland står i köp för att köpa loss honom.

Bild för Silly-season

Bayern München intresserade av Gnabry

Enligt Sky Sports Tyskland är Bayern München intresserade av att köpa Serge Gnabry för att i sin tur låna ut honom till Werder Bremen.

Sidor