Medlemmar: 5012 st.
Visa menyn

Thomas Lemar

Thomas Lemar på väg till Arsenal

Jocke Lander – fre 24 jan 2020 kl 00:18

Nästa spelare på rykteslistan: Thomas Lemar. Marca rapporterar nu om att Arsenal förhandlar med Atletico Madrid om en övergång.

10

"Nära att Lemar gick till Arsenal"

Jocke Lander – fre 13 okt 2017 kl 13:25

Thomas Lemar blev kvar i Monaco. Men nu säger klubbens vicepresident: "Liverpool var verkligen intresserade, men det var Arsenal som var närmast".

5

Wenger om Lemar, Alexis och Oxen

Jocke Lander – fre 8 sep 2017 kl 16:44

Alex Oxlade-Chamberlain såldes till Liverpool - men affär med Alexis Sanchez till City och Thomas Lemar till Arsenal sprack. Nu har Arsene Wenger kommenterat slutet av transferfönstret.

0

Besviken Alexis kvar i Arsenal

Jocke Lander – fre 1 sep 2017 kl 12:28

Arsenal och Manchester City var överens - men Gunners kunde inte plocka in Thomas Lemar från Monaco. Därför är Alexis Sanchez kvar i klubben.

16
Bild för Silly-season

Lemar: vem ska man tro på?

Tröttnat på rykten om Thomas Lemar ännu?

Wenger om Lemar och Mbappé

Jocke Lander – tis 11 jul 2017 kl 10:19

Arsenal budar - och vill värva Thomas Lemar. Arsene Wenger bekräftade klubbens intresse och säger att man även försöker köpa Kylian Mbappé.

0
Bild för Silly-season

Arsenal närmar sig Lemar?

Det är mer eller mindre total torka på konkreta rykten runt Arsenal för stunden om vi frånser allt snack om Alexis hit och dit som går runt, runt i samma cirklar. Men det finns ändå lite att rapportera kring Thomas Lemar - enligt Twitter-kontot The Football Mole (@moleyfootball) som var före de stora medierna med både övergångssumma och tidpunkt för offentliggörande av Lacazettes övergång så ska Arsenal och Monaco ha kommit överens om en transfersumma på 45 miljoner Euro.

Bild för Silly-season

Wenger vill värva Monacomittfältare

Enligt Mirror ska Arsene Wenger satt upp Monacos mittfältare Thomas Lemar överst på sin transferlista för sommaren. 21-åringen har gjort en mycket bra säsong och fått chansen i det franska A-landslaget.
Lemar lämnade Caen för Monaco 2015 och lär kosta mer än £25 miljoner tror tidningen.

/Jocke Lander