Medlemmar: 8782 st.

Vivianne Miedema

Miedema slog rekord mot Birmingham

Malin Hägg – lör 5 mar 2022 kl 00:00

Rafaelle fick göra sitt första mål för klubben när Arsenal kopplade ett ordentligt grepp om WSL men Viv Miedema snodde rubrikerna då hon noterade 100 målgivande insatser på 83 matcher.

0

Övertygande seger för Arsenal i WSL

Malin Hägg – ons 2 mar 2022 kl 22:24

Blackstenius glänste när Arsenal tog en övertygande seger mot Reading för att koppla greppet om WSL. 12 minuter i första halvlek gav 3-0 snabba mål och Reading återhämtade sig aldrig.

5

Miedema matchvinnare i cupen

Malin Hägg – sön 30 jan 2022 kl 15:38

Viv Miedemas mål i 43:e minuten var tillräckligt för att säkra Arsenals plats i nästa runda av FA Cupen.

0

Arsenal drar ifrån i WSL

Lars Lundstedt – sön 12 dec 2021 kl 21:37

Arsenal tog en väntad seger i hemmamötet med tabelljumbon Leicester City och drar därmed ifrån i tabelltoppen av Women's Super League.

0

Säker seger för Arsenal

Lars Lundstedt – sön 21 nov 2021 kl 15:09

Arsenal kunde efter en stabil insats ta hem tre nya poäng när Manchester United besegrades med 2-0 på Leigh Sports Village i den lilla staden Leigh, någon mil väster om Manchester.

0

Trygg seger för Arsenal i UWCL

Malin Hägg – ons 17 nov 2021 kl 23:12

Arsenal kopplade greppet om andraplatsen i UWCL-gruppen efter tre mål och tre poäng mot HB Køge. Efter 8-1 över två matcher är avancemanget så gott som säkrat.

0

Poängtapp i derbyt

Malin Hägg – lör 13 nov 2021 kl 16:45

En frustrerande lördag för Arsenal mot Tottenham där Vivianne Miedema kvitterade till 1-1 på stopptid.

0

Arsenal Women till CL-gruppspel

Lars Lundstedt – tor 9 sep 2021 kl 21:21

Med en 3-0-ledning i ryggen från den första matchen hade Arsenal Women inga som helst problem att hålla undan i returen mot Slavia Prag och kvalade därmed in gruppspelet i UEFA Women’s Champions League, UWCL.