Medlemmar: 8824 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger sågas rejält dagen efter 1-2-förlusten i Wales.

Kritiken mot Wenger massiv efter nytt tapp

mån 10 nov 2014 kl 12:14

Arsenal tappade 1-0 till 1-2 mot Swansea igår och Arsene Wenger sade efteråt att Arsenal är borta ur titelracet - efter elva omgångar. Nu är kritiken massiv mot fransmannen.

Arsenal har spelat in 17 poäng på de elva första ligaomgångarna och är redan tolv poäng efter serieledande Chelsea.
Igår ledde The Gunners med 1-0 i ösregnet i Wales.
Men tappade ändå.
Swansea vänder och vann med 2-1.

Och efter matchen ska enligt rapporter återigen Arsenalfans hamnat i luven på varandra och där slagsmål utbrutit mellan supportrar som tycker olika om Wengers vara eller icke vara.
En fråga som aktualiserades på allvar i FA-cupmötet med Brighton för två säsonger sedan när Gunnersfans också slogs med varandra på läktaren för att man var oense om Wenger.

I media får fransmannen svidande kritik efter gårdagens nederlag. Direkt efter matchen sågades Arsenals sätt att hantera ledningen av båda experterna Craig Bellamy och Jamie Carragher.
Ni kan se inslaget här.

Hos BBC kallar den gamle Arsenalförsvararen Martin Keown Wengers försvarsspel för "Criminal defending".
Paul Merson slaktade Wengers sätt att försvara en ledning redan i förra veckan efter raset mot Anderlecht när han var i SKY:s studio.
Fransmannen var inte sen att "ge igen" och kallade Mersons utspel för löjligt och att han inte har några tränarmeriter från högre nivå.
Idag kom Mersons replik: "I wasn't a great manager. But I don't remember drawing a game after going 3-0 up, and I never had a team full of internationals".

I Arsenal Fan-Tv var den "legendariske" Claude minst sagt upprörd - och hamnade i ett mindre ordkrig med en annan supporter.
Inslaget finns att se här.

Många fans kräver Arsene Wengers avgång efter den svaga säsongsstarten.
Vad tycker du?