Wiltord nätade för Les Blues.

Internationell genomgång

sön 30 mar 2003 kl 22:35

Det gick bra för våra landslagsmän på lördagen. Bäst gick det för fransmännen.

Frankrike utklassade Malta med 6-0 och det var Sylvain Wiltord som inledde målskyttet. Därefter gjorde Thierry Henry två mål och i andra halvlek rundade Zidane och Trezeguet av med två respektive ett mål. Patrick Vieira vilade i den här matchen och Robert Pires är skadad och spelade inte.

I det engelska lag som med möda besegrade Liechtenstein fanns inga Arsenalspelare med. Seaman, Cole och Campbell är skadade, även om Sol troligtvis är tillbaka i laget i matchen mot Turkiet på onsdag. Francis Jeffers som inte ens fanns med på bänken på lördagen kommer att spela med U21-landslaget på tisdag och är inte aktuell för spel på onsdag.

Gio van Bronckhorst skadade ankeln i Hollands 1-1 match mot Tjeckien. Gio spelar nog inte på onsdag. Han bör dock ha återhämtat sig till Arsenals match mot Aston Villa.

Gilberto Silva spelade 90 minuter i Brasiliens 1-2-förlust mot Portugal. Gilberto fick en varning i andra halvlek.