Medlemmar: 8851 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Häng med på Arsenal Swedens sommarfest!

Deadline torsdag för festen

mån 4 jun 2012 kl 10:58

Deadline för sommarfesten på Visingsö är framflyttad till torsdag - men det är då absolut sista dag att anmäla sig.

Det är snart bara en och en halv vecka kvar till Arsenal Swedens sommarfest på Visingsö 15-17 juni. Där blir EM-tittande, fotbollsturnering och samkväm.
Här är info om helgen:

Fotbollsturneringen kommer att starta efter lunch på lördagen den 16 juni och det är sjumanna som gäller. Tider, grupper och praktisk info kommer när vi vet hur många lag som deltar.
På kvällen ordnas en grillbuffé och vi kör prisutdelning och fest.

Flera av oss kommer dock att åka till Visingsö redan på fredagen och där ha lite trevligt och se EM-matchen mellan Sverige och England på storbildsskärm.

Anmälan:
Det går bra att anmäla dig själv eller hela lag till detta. Det du ska göra om du vill komma är att skicka ett mejl till jocke.lander@arsenal.se och ange medlemsnummer på samtliga du anmäler samt om ni önskar alternativ ett eller två (vad som ingår finns nedan).

Alternativ 1
Ankomst på fredag. Då ingår två nätter på hotellet, frukost på lördag och söndag, lunch på lördag och söndag, grillbuffé på lördag kväll, deltagande i fotbollscupen (Arsenal Sweden tillhandahåller bollar, domare och västar om det behövs).
Detta kostar 1400 kronor per person.

Alternativ 2
Ankomst på lördag förmiddag. En natt på bed and breakfast/vandrarhem, frukost på söndag, lunch på lördag och söndag, grillbuffé på lördag kväll, deltagande i fotbollscupen (Arsenal Sweden tillhandahåller bollar, domare och västar om det behövs).
Pris 1000 kronor per person.

Alternativ 3
Det går naturligtvis bra att komma och vara med på turneringen och festen på kvällen. Priset för detta är 300 kronor och detta betala på plats till Visingsö. Anmälan som vanligt.

Allmän info
Arsenal Sweden kommer att få tillgång till den bar som finns på anläggningen och vi kommer med största sannolikhet att få rabatterade priser.
Det kommer att finnas storbildsskärmar som visar de EM-matcher som spelas under tiden som vårt arrangemang hålls.
För att ta sig till Visingsö åker man båt. De avgår från Gränna och tar cirka 30 minuter. Priser och tider finns att hitta här: http://www.visingso.net/farjetrafiken/turlista
Matcherna spelas på gräs.
Fotbollsplanen ligger i direkt anslutning till boendeområdet där vi även kommer att inta alla måltider. Vi kommer under lördagen att få en egen del för middagen.
Arsenal Sweden kommer att sälja souvenirer på plats på festen.
Det är cirka 1,5 kilometer från där färjan anländer till anläggningen.
Har ni frågor kan ni kontakta mig på jocke.lander@arsenal.se.

Varmt välkomna!