Medlemmar: 8826 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger vill att Ramsey går back to basic.

Wenger kritiserar Ramsey igen

fre 7 nov 2014 kl 13:23

Aaron Ramsey har inte lyckades surfa vidare på förra säsongens succé - och nu säger Arsene Wenger han han måste börja prioritera rätt.

På dagens presskonferens inför söndagens möte med Swansea City var återigen Aaron Ramsey och hans prestationer på tapeten.
Och Wenger är precis som många fans inte nöjd med vad walesaren uträttat.
- Han måste prioritera rätt. En mittfältare är en spelare som försvarar bra och som anfaller bra och levererar bra passningar till de andra. Han ska fokusera på det, säger Arsenaltränaren.

Kanske har Ramsey försökt ta sig ur den dåliga formen genom att lägga krut på att göra mål - då har spelet i övrigt blivit lidande och han har fått kritik.
- När man gör och samtidigt gör en dålig match säger folk att du har varit bra, men du måste prioritera rätt. Mål kommer av att du spelat bra, det är vad spelet handlar om, säger Wenger.

Ramsey var inte det enda som Wenger var kritiskt till.
Än mer sågade han måldomarna i Champions League efter Anderlechts 3-1-reducering i veckan som var ett tydligt offsidemål.
- Jag vet inte vad de gör, vad de har betalt för. Jag tror att det är en åsikt som alla delar som tittar på fotboll. Jag tycker man ska köpa en plats på läktaren åt dem istället.

- Varje gång vi åker till Geneve så förklarar Collina att den femte domaren är en fantastisk uppfinning, men när man ser bilder är det helt otroligt. Killen står bakom målet och ser att spelare är framför backlinjen, men säger inte ett ord.