Medlemmar: 8825 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger såg för andra gången den här veckan Arsenal tappa ledningen.

Wenger: En vecka av besvikelser

sön 9 nov 2014 kl 20:58

Arsene Wenger menar att Arsenal under stora delar kontrollerade matchen mot Swansea. Trots det stod hemmalaget som segrare efter 90 minuter.

- Vid 1-0 hade vi kontroll på matchen, men vi lät dem komma tillbaka på grund av att vi förlorade närkamper på mittplan, som du inte har råd att förlora. Vi var bra i 75 minuter men man måste orka i 90 minuter, säger Wenger på presskonferensen efter matchen.
- Vi måste berömma Swansea, de gav inte upp och kämpade ända till slutet. När de satte frisparken kom de in i ett momentum. Vi tappade defensivt på slutet och det ledde till att vi förlorade tre poäng. Vi hade möjligheten att komma tillbaka in i topp fyra och att vi misslyckades med det gör oss besvikna.

Borde Arsenal ha gjort byten tidigare?
- Det var svårt att göra byten när vi ledde med 1-0 för vi såg stabila ut bakåt och behövde inte förändra något. Vi hade problem på högerkanten men jag hade inga rutinerade spelare på bänken att slänga in.
- Det har varit en vecka av besvikelser och om man tittar på insatsen och de resultat som vi har fått är vi väldigt missnöjda. Vi får se hur spelarna hanterar det här när de kommer tillbaka från landslagsuppehållet.

- För tillfället ser det ut som att inget annat lag kan nå Chelsea, men jag vet inte varför de är så överlägsna. De har inlett bra och det gör att de får extra bra självförtroende. Vi har varit med om det också.