Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bandeira i träning med a-laget i mars.

Tre akademispelare utlånade

lör 29 jul 2023 kl 10:38

Det har hänt en del kring A-laget den här sommaren. Men i Akademin rör det på sig också. Tre spelare är överens om platser för lån för den stundande säsongen.

Många väntar på nyheter om hur det blir med Balogun, Tierney eller Nketiah. Men tills vidare får vi nöja oss med akademin. Där har tre spelare kommit överens med klubbar i om ett lån för den kommande säsongen.

Mauro Bandeira - Colchester United

Kom till akademin 2016 och har sedan dess varit en prominant figur i Mertesackers lag. Bandeira har suttit på bänken i både Premier League och i Europa League men har inte fått någon tid på planen. Nu har mittfältaren kommit överens med League two-klubben Colchester United för ett lån som sträcker sig hela säsongen. 

Billy Vigar - Eastbourne Borough

Förra säsongen blev det lån till Derby Countys U-21. Men nu blir det istället ett äventyr ner i divisionerna för anfallaren, nämligen till Eastbourne Borough i National League South, sjättedivisionen. 

Hubert Graczyk - Slough Town

Den polsk-engelske keepern fick vakta buren 24 gånger i U-21 förra säsongen. Nu blir det istället Slough Town i National League South som klubbadress säsongen ut