Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Statusuppdatering

Davidsson och Mannen
mån 26 okt 2015 kl 16:35

I lördags vann vi hemma över Everton och i morgon åker vi till Sheffield för att, på fantastiska Hillsborough, möta det blåvitrandiga Wednesday. Men det är inte om detta eller dessa matcher jag skall skriva idag. Även om jag jättegärna skulle tota ihop en beskrivning av fotbollsarenan Hillsboroughs underbara arkitektur, om de hamburgare i yttersta världsklass som serverades just utanför eller om staden Sheffields lika dynamiska som suggestiva uppenbarelse. Eller om Arsenal, i lördags idag och i morgon. Men det skall jag inte.

För jag hinner inte och det måste jag härmed erkänna. Som ni märkt så har det varit tämligen glest på blogginläggsfronten på sistone och detta beror inte på att jag är en snål dj-vel som inte unnar dig långa meningar med för mycket kommateringar, bluddrigt pladdrande om fotbollskärlek och familjeliv spetsat med suspekta syftningar. Jag vill skriva, jag gillar att skriva, men jag har helt enkelt inte hunnit. Och jag måste vara ärlig mot dig, precis som jag måste vara ärlig mot mig själv.


En liten gnutta fotbollsarena, sedd från en improviserad utomhuspissoar. Bild: D&M

För läget är det att jag för ungefär tre veckor sedan började ett nytt jobb och sedan dess helt enkelt varit upp över öronen belastad med nya saker att lära mig, med nya människor att knyta ann till och med nya utmaningar att anta. Jag har också konfronterats med en där smått ohyggliga känslan av att inte ha kontroll på läget och att veta att jag missat någonting, men utan att kunna ringa in vad. Så därför vill jag idag skriva ett kort men förklarande inlägg, en kortare statusuppdatering. För där jag tidigare alltid kunde tjuva till mig en lucka eller spara lite energi och bärande textidé med mig hem, för att plita ned när eftermiddag blivit kväll, där är jag lite slutkörd som i akut tidsnöd.

Jag hoppas att jobbsituationen, inom snar framtid, kommer att bli mer hanterbar och att både tid och ork kommer att återkomma till mig och mitt bloggande. Jag hoppas dessutom att Arsenal Sweden som förening och du som läsare har överseende med denne smått Denilsonska temposänkning. För just nu känns det som att det kommer att bli en sådan ett litet tag framöver och jag hoppas att du har överseende med detta.

På förhoppningsvis snart återseende!  

/D&M

Kommentarer

Bild för Woody

Sir DM// Samtidigt som jag oftast gillat och blivit imponerad över dina rader, har jag blivit förundrad över att du haft alternativt tagit dig tid att så ambitiöst och kvalitativt vårdat din blogg. Arsenal är viktigt men det får liksom inte ta över allt om man som du är arbetare och familjeman. Missförstå mig rätt och hoppas att du kör på om än i mindre skala. Allt har sin tid. Har själv ett jobb jag till viss del styr över själv och då blir där Arsenaltid ibland. Rock on !

Bild för George Adams

Välkommen tillbaka. När tiden medger och energin återvänder. Du är bland Arsenal Sweden skribenter och krönikörer den klart lysande stjärnan. Med en penna lika vass som en Özil i form, genomskärare.

Dessutom väger du upp den här sidan med ofta kloka och genomtänkta åsikter och reflektioner

Vårda dig, så hörs vi förhoppningsvis snart igen.

Bild för Jonas Eriksson

Ja känn ingen stress och press att du måste leverera dina underbara texter åt oss alla. Man måste värdera och prioritera det som är viktigt här i livet. Och då kanske inte dina rader här är det viktigaste alla gånger. Hellre några härliga rader från en välmående DoM än många rader av en tröttkörd stressad DoM. Så simma lugnt och leverera nått fantastiskt när det känns bra. Den som väntar på nått gott......

 

Bild för Micke

Tack för att du tog dig tid att förklara hur landet ligger! För jag måste erkänna att jag har funderat på varför det inte kom ett briljant blogginlägg efter t.ex. Bayern hemma! Och jag saknade det så.. Men som övriga har klargjort, det finns ju faktiskt viktigare saker än att skriva om vår kära klubb! 

Så ta din tid, men tänk inte tanken att sluta på heltid! :) Som jag har sagt tidigare, dina texter är det jag gillar mest med Arsenal Sweden! Kloka funderingar, målande beskrivningar levererat på ett ödmjukt sätt! ingen press, när du är redo är jag glad att åter igen få lösa dina texter! 

Säger som Woody, Rock on! 

Bild för Adamberg

Tack för info.

Man blev nästan lite orolig .

Ser alltid fram mot din penna men ta din tid

Adam

Bild för Farbror Frej

Äsch då! Inget att ursäkta sig för! Vi får beundra dina tankar på twitter så länge! ;)

Bild för Byarum

Har full respekt och förståelse för detta D&M. Hoppas bara att du återkommer inom en snar framtid. Jag märker hur nerven och dynamiken på hela sidan påverkas av din frånvaro...

 

Bosse

Bild för Sral

Kan bara instämma med föregående talare! Inte nog med att du skriver bra krönikor, du tar dig också tiden att svara på kommentarer på ett imponerande sätt. Jag förstår precis hur det känns, började själv ett nytt jobb i augusti, och att du då väljer att prioritera lite annorlunda ett tag känns väldigt klokt. :)

Bild för Magnus Barkestam

Måste bara inflika att jag älskar ditt uttryck "Denilsonska temposänkning", en av de mest irriterande (för oss fans) och icke-levererande spelare vi haft i vår trupp i mina ögon.

Lycka till på nya jobbet!

Bild för Davidsson och Mannen

Tack för alla kommentarer, tack för alla lika värmande som fina ord och tack för den förståelse över situationen ni visar!

Bild för Pelle

Käre DM, ibland tar liver större plats och det är helt i sin ordning. Visst saknar man dina texter, undrade nästan om våra bländande matche mot United, Bayern och Everton fått sig att ge upp din kritik och att du hade svårt att förklara för övriga kritiker, men så var visst inte fallet. ;)

Skriv när du får tid och lust, krysta inte fram något och framförallt känn dig inte tvingad till det. 

 

För övrigt, lycka till på nya jobbet...

If it's too strong, then you're too weak!

Bild för Davidsson och Mannen

Hehehe... Jag har förstått att du ofta tror att jag bara skriver när jag är pissed på Wenger. Och det skulle såklart vara ett bränsle så gott som något :-) men så är inte fallet. Klicka tillbaka ett par texter så finner du, om inte annan stans, svaret på den funderingen. Och tack för lyckönskningen!

Bild för Lars-Göran Ehn

Haha vilken skön liknelse "Denilsonska temposänkning" och hoppas att du snart får mer tid för det viktiga i livet, hehe.