Medlemmar: 4800 st.
Visa menyn

Henry till United?

Axel Asplund
tis 12 aug 2008 kl 00:00

Mycket ska man höra innan de berömda öronen trillar av. För inte kan väl gamle Sur-Alex mena allvar med att vilja värva vår egen Thierry Henry? Det måste ju vara ett sätt att få ner priset på Berbatov i förhandlingarna med Storklubben.

Det skulle vara helt och totalt omöjligt att acceptera TH14 i världens mest osköna röda tröja. Hur skulle man reagera? Det går ju knappast att påstå att det han gjorde för Arsenal inte är värt något om han skulle signa för United, för de allra flesta är nog överens om att Henry är, om inte den störste, så i alla fall en av de största i Arsenals historia. Det kan inget ändra på.

Till syvende och sist handlar det nog om vad Henry vill själv. Han säger att Arsenal fortfarande betyder mycket för honom och att han är "gooner for life" och det skulle vara mycket märkligt om han efter ett sådant statement signar för ärkerivalen. Men märkligare saker har ju hänt. Vem trodde till exempel för fem år sedan att en viss engelsk vänsterback skulle lämna Arsenal för Chelsea?

Nej, det här ryktet kommer jag att ignorera i fortsättningen. Det är tillräckligt att oro sig över Arsenals uteblivna värvningar. Inte ska man behöva få ångest över vad en rödnäst skotte pysslar med.