Medlemmar: 6090 st.
Visa menyn

Matchträffar

Arsenal Sweden är en förening som främjar aktivt supporterskap. På en rad orter i Sverige finns drivna medlemmar som träffas och ser matcher ihop med likasinnade. Är du nyinflyttad? Vill du sluta gemenskap med andra gooners? Vill du skapa minnen för livet eller bara ha en gemytlig kväll i sann Arsenal-anda rekommenderar vi varmt att gå på en lokal matchträff!

När Arsenal Sweden bildades år 2001 var vi sju medlemmar som samlades på puben Stopet i Norrköping. Inte bara blev det startskottet för Arsenal Sweden, utan det blev också början på en gemenskap utöver det vanliga. Grunden för Arsenal Sweden blev inte bara att försöka samla alla svenska Arsenal-supportrar utan även för att främja ett aktivt supporterskap. Under årens gång har vi anordnat både större och mindre evenemang från norr till söder och dessa har ofta varit välbesökta och uppskattade.

När supporterföreningen hade växt sig så pass stor att vi helt plötsligt hade flera tusen medlemmar som representerade massvis av orter i hela vårt avlånga land förstod vi att det fanns potential att börja anordna matchträffar runtom i landet. Det började med Stockholm och Malmö, men spred sig vidare till Göteborg, Jönköping, Örebro, Karlstad och massvis med andra städer. Idag hålls det regelbundna träffar på ett 10-tal orter och det kan bli många fler!

Är du intresserade av att starta upp matchträffar på din ort? Nu är det enklare än någonsin. Arsenal Sweden har förenklat möjligheterna för medlemmar att anordna matchträffar och gått ifrån det gamla ambassadörssystemet. Kontakta oss om du är intresserad sedan är det bara att köra igång! Har du andra synpunkter eller idéer kring lokalverksamheten? Då kan du kontakta oss via lokalt@arsenal.se.

Många träffar har resulterat i att man slutit gemenskap med nya Arsenal-supportrar som sedermera blivit vänner för livet. På en matchträff träffades till och med två supportrar som senare kom att bli ett par. Utöver gemenskapen kan många av träffarna skapa minnen för livet, speciellt när det vankas stormatch i Premier League eller Champions League. Vill man annars bara ta ett par glas och njuta av en Arsenal-match med likasinnade är det ingenting som stoppar en från det. En matchträff är helt enkelt vad man gör den till! Håll kolla på kalendern till höger för att se var det anordnas matchträffar.

Arsenal Sweden är en supporterförening skapad av gooners, för gooners. Om du bor i en stad där Arsenal Sweden anordnar en träff, om du vill se matchen ihop med likasinnade eller om du bara har vägarna förbi  - gör slag i saken och gå på en av de många matchträffar vi anordnar runtom i Sverige eller dra ihop ett eget gäng och träffas. Det har aldrig varit enklare!