Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Information om årsmötet

Ordföranden
ons 3 jul 2013 kl 00:00

Arsenal Swedens årsmöte för säsongen 2013-14 som för föreningen inleddes i måndags kommer att hållas den lördagen 17 augusti i Stockholm. Möteslokal är ännu inte spikad, men vi tittar framförallt på lokaler på Söder i centrala Stockholm. Starttid för mötet är preliminärt satt till klockan 12.00, men kan komma att flyttas till klockan 10.00 om Arsenal spelar sin ligapremiär klockan 13.45. Skulle matchen flyttas till söndagen kommer årsmötet ändå hållas på lördagen. Det troliga är dock att Arsenal möter Aston Villa på lördagen i och med att The Gunners spelar Champions League-kval veckan efter premiären.

Detaljerad information med tid och plats kommer i den formella inbjudan som skickas ut några veckor före mötet. I den kommer även årsberättelse, bokslut, motioner samt valberedningens förslag till ny styrelse finnas med.

Eventuella motioner till mötet ska vara styrelsen till handa senast den 17 juli. Dessa skickas tillaxel.asplund@arsenal.se. Glöm inte att uppge namn och medlemsnummer när motioner mailas in.

Stefan Eriksson, Arsenal Swedens nuvarande valberedning, är i full gång med arbetet att sätta ihop ett förslag till nästa års styrelse. Supporterklubben söker efter någon som vill delta i styrelsearbetet med ansvar för frågor som rör de lokala matchträffarna och aktiviteter i samband med dessa. Det är inget krav att du ska vara ambassadör själv, utan alla medlemmar är välkomna att föreslå sig själv eller någon annan medlem till posten.

Är du intresserad av att vara en del av föreningens styrelse, ta kontakt med Stefan Eriksson påstefan.eriksson@arsenal.se och berätta lite om dig själv och din bakgrund. Tidigare arbete inom föreningslivet är meriterande. Glöm inte att uppge medlemsnummer.