Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Nu kör vi - igen!

Jocke Lander
fre 11 okt 2013 kl 13:05

Nya hemsidan är äntligen klar. Efter timmar av slit, timmar av diskuterande (med framför allt Andreas Andersson) är vi på banan. Det har varit en krokig väg fram till slutresultatet, men jag är nöjd. Nu finns en helt ny uppdaterad plattform på plats, en plattform som ger oss möjligheter att utveckla sajten till något riktigt bra framöver.
Allt är inte helt klart än. Det fattas lite pillade på vissa sidor, men det kommer vi ta hand om framöver. Vi kommer även att dra igång nya projekt. Ett av de första kommer att vara att göra en helt ny shop som kommer att ligga i samma system som sajten. Det kommer att ge både oss och er medlemmar en massa fördelar.

Jag ska även dra igång bloggande igen. Det har varit ett par månader av stiltje, men nu blir det ändring på det.

Den som ska ha det största berömmet för den nya sajten är utan tvekan Andreas Andersson. Han har gjort ett hästjobb! Han har varit länken mellan supporterklubben och JA Webb, som byggt sidan. Jag och Andreas har i princip haft daglig kontakt och vi har jobbat mycket tillsammans med detta. Det har precis som med sidan varit en resa med toppar och dalar. En del gånger har vi rykt ihop varit oense och sura på varann, men det har snabbt gått över och vi har hela tiden fått ut något bra av snacken i slutändan.

Om det är länkar och småsaker som inte fungerar i början så hoppas jag ni säger till så att vi kan rätta till det. Vi tar gärna emot kontruktiv kritik rörande vårt jobb.

Nu kör vi!

(Bilderna ni ser i galleriet är skisser som vi jobbat med på vägen fram till slutresultatet)

Kommentarer

Bild för Kaj Poikela

Kul att se de där tidigare designförslagen. Har inte kvar dem själv.
Ja, det blev ju bra till slut. Ska försöka hinna göra lite småpyssel under veckan, banners till sociala medier mm.

Bild för Guris

Jävligt bra jobbat!