Medlemmar: 1981 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Wenger ta över Bayern München?

Wenger favorit att ta över Bayern München

ons 6 nov 2019 kl 12:28

Den tyska storklubben är på jakt efter en ny tränare och enligt rapporter i tysk och engelsk media är det Arsene Wenger som seglat upp som favorit till jobbet efter att Ralf Rangnick dragit sig ur.

Bayern München har inlett säsongen svagt i Bundesliga och i söndags fattade man beslutet att sparka tränaren Niko Kovac. Deär nu på jakt efter en tränare som kan ta över klubben under resten av säsongen samtidigt som man letar efter en mer permant lösning till nästa säsongsstart.

Arsene Wenger och Ralf Rangnick har rapporterats stå högst upp på listan för den tyska storklubben och efter att Rangnicks agent sagt att han inte är intresserad av jobbet är nu fransmannen ensam favorit.

Enligt rapporter i bland annat Guardian förväntas Bayern München ta kontakt med Wenger under veckan för att inleda förhandlingar. Wenger själv ska ha uppgett till BeIN Sport nyligen att han skulle vara intresserad av jobbet ifall han fick frågan.

Rapporterna säger att Wenger i sådana fall skulle vara en interimlösning för resten av säsongen medan klubben arbetar vidare med mer långsiktiga lösningar som exempelvis Erik ten Hag i Ajax eller Tomas Tuchel i PSG.

Kommentarer

Bild för Byarum

Vem hade kunnat tro detta? Tidningsanka eller inte...

Bosse

Bild för Bajdoff1

Jag önskar honom lycka till. Även om det gick trögt de sista säsongerna så tillförde han väldigt mycket till Arsenal o PL. Han abonnerade ju på en CL-plats åt Gunners 20 år i följd. 

Bild för Andy Man

Oj, vad det hade varit kul. Spännande att få se honom på bänken igen, efter en tids uppehåll. Är det en Wenger 3.0 vi kommer att få se? 

Bild för Alberto Hagund

Tar han över Bayern så blir man plötsligt intresserad av Bundeslig. COYW<3

Once you're  a gunner // You'll always be a gunner.

Bild för B-G

Grattis BM isf.

Twitter @grvdga

Bild för David Pearson

Bayern nobbar Wenger kom ut idag.