Medlemmar: 3253 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg har tagit ut sin första Arsenalelva.

Ljungbergs första elva presenterad

sön 1 dec 2019 kl 14:13

Freddie har fattat sitt beslut. Elvan får chansen mot Norwich är presenterad.

Fredrik Ljungbergs första uppgift som Arsenaltränare blir Norwich på bortaplan. Svensken släppte nyss laget som får chansen och där ser vi att Joe Willock, som gick så bra under Freddies ledning i U23-laget förra säsongen, startar.
Han väljer Mustafi och David Luiz som mittbackar.
Och Pepe får fortsatt nöta bänk.

Här är Ljungbergs premiärelva:
Leno
Chambers, Luiz, Mustafi, Kolasinac
Xhaka, Guendouzi, Willock, Özil
Lacazette, Aubameyang

Bänken: Martinez, Sokratis, Tierney, Torreira, Pepe, Saka, Martinelli

Kommentarer

Bild för Patric Johansson

Xharka???

Supporter sedan 1983! 

Bild för Joacim Nyberg

Så jävla illa! Trodde att torreia skulle få sin chans nu men icke han kör på med träbenet! lunkar hem vid andra målet och Chambers ska vi inte tala om aj aj Aj vilken tomte 

Bild för Marcus Szabo

Men nej Freddie, vad händer.

Bild för Fredrik Opdahl

Låt Ljungberg få träna ihop sitt lag först, en match, EN MATCH!?

Bild för Ulf Henningsson

Chaka,Chambers håller inte. Skall Chambers spela är det som mittback. Sedan tycker jag att Auba och Lacazette är för långt ifrån varandra,både offensift och defensivt. 

Bild för Joacim Nyberg

Alltså våran backlinje håller knappt championship klass. Det här lova inte bra oavsett om det e första matchen. individuella kvaliten på Chambers, xhaka, mustafi, David luiz även kolasinac många ggr e ju så dålig så man blir mörkrädd

Bild för kjfo1957

Spelar ingen roll vilken tränare vi har. Spelartruppen är för dålig. Man värvar Pepe för 82 £ mille som får sitta på bänken och Luiz för 8 £ mille. För dessa pengar kunde vi köpa två mittbackar.

Bild för Jonas Eriksson

Är tydligt att det inte sitter. vem ska göra vad? alla faller hemåt och ingen som stöter eller törs stöta. Väldigt märkligt att det kan se ut så illa med tanke på vilka namn vi har där bak. Det är ju klart att många av våra spelare ska vara bättre och förstå bättre. Ingen som vill ta ansvar. Rutinen borde ju finnas för att göra det bättre. 

och hade det varit Emery som tagit ut denna 11:a så hade jag tyckt att det varit helt galet. Men nu är jag nog lite blåögd och tycker att Ljungberg ska få köra sitt race. 

 

Bild för Jajo67

Man vill ju så gärna att det ska gå bra för Ljungberg & Arsenal men knåpar man ihop den där backlinjen får man tyvärr vad man förtjänar.....