Medlemmar: 6025 st.
Visa menyn

Arsenal - Liverpool

lör 4 apr 2015 kl 12:00

Hallå!

Arsenal har gått som tåget i ligan på senaste tiden och ligger riktigt bra till för att återigen säkra en CL- plats. Liverpool är även de indragna i kampen om nästa års medverkan i Champions League, därför blir detta en väldigt viktig match där vi kan utöka försprånget till jagande lag.

Denna träff kommer vi även få sällskap av ett större gäng Liverpool-supportrar då vi kör en gemensam träff för första gången. Liverpool- gänget är redan uppe i 22 anmälda så denna gång gäller det att vi går man ur huse och ser till att vi blir fler än dem!

Avspark sker redan 13.45 och vi har bokat Titans från kl 12.00 så att alla hinner äta och dricka några öl och bygga upp stämningen innan avspark. Förhoppningen är att detta kommer bli ett återkommande event, så det skulle vara riktigt roligt ifall vi får en bra start på detta genom att bli riktigt många.

Välkomna Joel och Patrik

Kommentarer

Bild för Jan Deling

Ok , jag Janne Deling #1489 bokar 3 platser inlusive 1 gooner från london på besök och 1 som håller på pool ?! 

 

Bild för Joel Borin

Härligt Janne! Ni är välkomna, och kul med besök från london! Titans ville helst att vi skulle förvarna vad man vill äta. Så här kommer en länk till deras meny http://titanssportbar.se/meny/ 

Vi har även ett event på Facebook där ni kan se mer info https://www.facebook.com/events/1550297221903156/

Mvh Joel

Bild för Raimo Lähteenmäki

Hej alla glada Arsenalare snart är det dags för match vi familjen kommer vid ett tiden jag undrar om ni kan hålla fyra platser åt oss brevid varandra så är jag tacksamm. Med vänlig hälsning, Raimo