Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Arsenal - Chelsea

lör 24 sep 2016 kl 18:30

Då var det dags! Vi drar igång med matchträffar i Söderhamn. Vi startar upp med Londonderby och het match direkt. Matchstart 18:30 men vi tänker oss att vara på plats från 18. Vi har nu i uppstarten tänkt oss att ha träff en gång i månaden och vi håller oss till lördagar. 
Det som gäller är följande: 

• Vi vill att man aviserar senast torsdag under matchveckan om man kommer. Detta för att vi ska kunna meddela O'Learys hur många vi blir. Är vi tillräckligt många (läs 15+) så är de villiga att avsätta hela den inre avdelningen till höger förbi baren åt oss. Anmälan görs här och på Facebookevenemanget. 

•Rabatter som gäller är de 15% vi har mot uppvisande av medlemskortet i Arsenal Sweden. Det har tidigare varit lite varierande huruvida man fått den rabatten, beroende på personal men det ska nu vara klargjort med all personal att den gäller. Är du inte medlem, så är det hög tid att bli det! Det kostar endast 250:-/år!

Nu hoppas vi att det här kommer funka och att det blir fin uppslutning. Nästa träff är planerad till den 22:a oktober och Arsenal - Middlesbourough.

Väl mött! COYG!