Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Linköping - Arsenal

ons 6 sep 2023 kl 13:00

Arsenal Sweden anordnar uppladdning i Linköping inför Arsenal Womens Champions League match den 6 september. Inför matchen anordnas Q&A med Tim Stillman på samlingspuben.

Den 6 september ställs Arsenal mot Linköping FC i UEFA Women Champions League med avspark kl 17.00. Det är inte den enklaste avsparkstiden att arbeta med, men Arsenal Sweden vill självklart ändå samla så många som möjligt för gemensam uppladdning.

Vi har därför bokat Centralbryggeriet som ligger på Tornbyvägen 1, nära centralstationen i Linköping. Dörrarna öppnar kl 13.00 och det kommer finnas erbjudande på mat och öl för 190 kr. Under dagen och kvällen kommer det också finnas bra erbjudande på öl, cider och alkoholfria alternativ. 

Klockan 14.00 hälsar vi Tim Stillman välkommen för en Q&A med fokus på Arsenal Women. Tim är känd som @Stillmanator på X (tidigare Twitter) och rapporterar regelbundet om damlaget för Arseblog News och har också en podcast om Arsenal Women och WSL hos Arsenal Vision.

Puben har öppet fram till kl 22.00 så det går bra att återvända dit efter matchen.

Klicka på "Anmäl dig" i menyraden ovanför rubriken på den här texten för att anmäla dig.

Har du inte säkrat din biljett ännu så kan du göra det på Linköping FCs hemsida där Arsenalsupportrar hänvisas till sektionerna I-L.

Vi ses i Linköping!

Kommentarer

Bild för Mats Skoog

Tyvärr kommer inte iväg, hoppas på lördagen