Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn
West Bromwich AlbionWest Bromwich Albion
Premier League
sön 31 dec 2017 kl 17:30
1 – 1
(0 – 0)
The Hawthorns, Publik: 26 223
Domare: Mike Dean

Mike Dean fixade poäng åt WBA

sön 31 dec 2017 kl 18:52

Arsenal var på väg mot andra raka bortasegern. Då blev Mike Dean in och fixade poängen åt West Bromwich.

Tre tankar om matchen

Mike Dean
En första klassens sopa som gillar att stå i centrum. Kieran Gibbs reagerar inte ens själv när han drar upp bollen från en meter på armen på Calum Chambers, men Dean vill gärna sno lite mediautrymme och blåser straff. En situation som åtta andra domare friar i. Rånade, på självaste nyårsafton. Usch, Mike Dean. Du borde görna något annat.

En blick in i framtiden
Är det så här det kommer att se ut framöver, minus Alexis Sanchez? Laurent Koscileny linkar av och ersätts med Perra Mertesacker och det lag vi avslutar matchen med kändes där och då som en cementerat mittenlag. Så dystert och så fanatasilöst. Det hände inte mycket och vi var i ärlighetens namn inte mycket bättre än vad West Brom var.
Härliga framtid ...

Cech och straffarna
Det går liksom inte. Det spelar ingen roll att Jay Rodriguez drar straffen mitt i mål. Det har satt sig i skallen på Petr Cech. Tjecken kan inte rädda straffar längre. Han sprattlar runt på linjen innan straffen, sen är det kört. Ett tips till nästa gång Dean är i farten. Stå still Cech. Vänta en halv sekund och släng dig sen. Större chans att du räddar då.