Medlemmar: 8862 st.
Visa menyn
Brighton & Hove AlbionBrighton & Hove Albion
Premier League
sön 4 mar 2018 kl 14:30
2 – 1
(2 – 1)
Amex Community Stadium, Publik: 30 620
Domare: Stuart Attwell

Fjärde raka förlusten för Arsenal

sön 4 mar 2018 kl 17:00

Ny match - ny förlust. På sydkusten kom Arsenals fjärde raka förlust och nu är det 13 poäng upp till fjärdeplatsen.

Tre tankar om matchen

The botten is nådd
Första halvlek är helt urusel och ett Arsenal helt nedtryckta kan inte hämta sig. Brighton får 2-0, kunde varit mycket mer första 45 och sedan är det aldrig ens nära.
Efter matchen radas bottenrekorden under Wenger upp. Vi har aldrig fått stryk si och så många matcher under si och så lång tid.
Det är 13 poäng till fjärdeplats med nio matcher kvar att spela.
Det är game over.
Säsongen är slut.

Klubben måste agera
I de flesta andra klubbar hade Arsene Wenger fått sparken, men i Arsenal sitter han kvar. Ingen tror på det här längre. Inte ens spelarna. Vi har ett lag helt utan tro på sig själva. Etablerade landslagsmän ser ut som skit på planen och just nu spelar det ingen roll vilka som står på andra sidan - Arsenal får stryk ändå.
Ska det finnas någon trovärdighet kvar i det här måste man agera nu och skicka in en ny tränare. Sätt allt på ett kort och gör ett vettigt försök att vinn Europa League.
Ge någon utifrån chansen att göra något i de matcher som är kvar och leta under tiden fram en ersättare som kan över på riktigt nästa säsong.
Att fortsätta så här är inte värdigt.

Bredden
Ja, den har vi sålt av bit för bit. När man efter paus tänker att lite ny energi på planen kanske kan pigga upp hoppet om en kvittering och sedan kollar på vår bänk så känns det ju helt kört. Att byta ut Iwobi mot Welbeck är ju bara en kosmetisk ändring.
Det finns ingen offensiv bredd kvar när Giroud och Walcott är borta.
Då får det bli Eddie och Hector. Helt väntat ger det ingen effekt alls.