Medlemmar: 5378 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Svärd är nöjd med tillvaron.

Svärd: "Det gik fint"

sön 6 jan 2002 kl 14:27

Sebastian Svärd hyllas för sin match i lördags. Själv känner han att han närmar sig A-laget.

Svärd spelade nästan hela matchen mot Oxford och därmed gjorde han sin tredje match i Arsenals A-lag.
- Det är klart att jag tänker på förstalaget, nu när jag har fått smaka på de stora turneringarna, säger dansken. Det gick bra i matchen men jag vet inte vad som står i tidningarna, men vår tränare Arsene Wenger sa att jag gjorde en bra match och att han sa det betyder mycket för han är en man av få ord.

- Det är dejligt att se att man närmar sig laget. Det var tufft när jag kom hit, då var jag inte i närheten av att få spela och samtidigt skulle jag lära mig att leva i ett nytt land. Det har funnits tillfällen då jag har tänkt "f-n, det här går aldrig", men nu lossnar det.

- Jag är nu 19 år och jag fyller 20 senare den här månaden, och jag kan redan säga att jag har spelat tre matcher för en av världens största klubbar. Så jag är en glad dräng just nu, och snart blir jag en glad man.